Запечені яблука з вівсяними пластівцями
(покроковий рецепт з фото)
Корисний, смачний, ароматний і дуже апетитний десерт для дітей і дорослих я хочу запропонувати всім на замітку. Соковиті яблучка з хрусткою начинкою можна також подати на сніданок у вихідний день.
Покажу вам детально, як приготувати запечені яблука з вівсяними пластівцями. У начинку також рекомендую додати для аромату корицю, але можна її замінити ваніллю, наприклад, або іншими спеціями за смаком. При бажанні також можете додати горіхи, цукати.
Десерт виходить дійсно дуже класним, так що рекомендую спробувати.
- Яблука - 9 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки(+ 50 грам в начинку)
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки(+ за смаком в начинку)
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1. Яблука вимийте, обсушити, акуратно виріжте серединку.
2. Форму змастіть вершковим маслом і присипте цукром.
3. Викладіть яблучка.
4. Вівсяні пластівці в глибокій мисці з'єднайте з корицею і цукром за смаком.
5. Додайте розм'якшене вершкове масло і руками перемішайте до однорідності.
6. Розкладіть по яблукам.
7. Надішліть форму в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте хвилин 35-45 до м'якості.
Перед подачею полийте запечені яблука з вівсяними пластівцями карамеллю з дна форми.
Смачного!
Перед подачею полийте запечені яблука з вівсяними пластівцями карамеллю з дна форми.
Смачного!