Запечені яблука з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Запечені яблука з цукром дуже смачні, в багатьох ресторанах їх подають на десерт. Це хороша альтернатива шматку торта, куди більш корисна, адже запечені яблука зберігають свої корисні властивості.
Опис приготування:
Запечені яблука в духовці можна накрити фольгою. Час запікання залежить від сорту яблук. Яблука виходять чудово смачними і подаються на десерт. Їх можна посипати горіхами або прикрасити збитими вершками. Запечені яблука можна готувати в будь-який час року. Я люблю брати солодкі десертні сорти. Успіхів!
- Яблука - 6 штук
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука
- Вершкове масло - 10 грам
- Апельсин - 12 штук
- Вода - 2 Ст. Ложки
Для начинки в миску покласти цукор, корицю, родзинки, цедру лимона, сік половинки апельсина.
Все змішати.
Вирізати серединки яблук, дно повинно залишитися цілим.
Яблука укласти на деко.
Яблука начинити сумішшю.
У кожне яблуко покласти по шматочку масла і 2 ç.l. Соку апельсина.
Запікати яблука 30-40 хвилин.