Рецепт Запечені яблука з цукром фото

Запечені яблука з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Цукор
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На полуденок
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Запечені яблука з цукром дуже смачні, в багатьох ресторанах їх подають на десерт. Це хороша альтернатива шматку торта, куди більш корисна, адже запечені яблука зберігають свої корисні властивості.

Опис приготування:

Запечені яблука в духовці можна накрити фольгою. Час запікання залежить від сорту яблук. Яблука виходять чудово смачними і подаються на десерт. Їх можна посипати горіхами або прикрасити збитими вершками. Запечені яблука можна готувати в будь-який час року. Я люблю брати солодкі десертні сорти. Успіхів!

  • Яблука - 6 штук
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Ізюм - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Апельсин - 12 штук
  • Вода - 2 Ст. Ложки
запечені яблука з цукром - фото крок 1
Для начинки в миску покласти цукор, корицю, родзинки, цедру лимона, сік половинки апельсина.
запечені яблука з цукром - фото крок 2
Все змішати.
запечені яблука з цукром - фото крок 3
Вирізати серединки яблук, дно повинно залишитися цілим.
запечені яблука з цукром - фото крок 4
Яблука укласти на деко.
запечені яблука з цукром - фото крок 5
Яблука начинити сумішшю.
запечені яблука з цукром - фото крок 6
У кожне яблуко покласти по шматочку масла і 2 ç.l. Соку апельсина.
запечені яблука з цукром - фото крок 7
Запікати яблука 30-40 хвилин.

Схожі рецепти