Запечені кульки
(покроковий рецепт з фото)
Ця закуска дуже здивує ваших гостей не тим, що вона дуже смачна, а тим, що вона незвичайна, хоча робиться дуже просто і швидко.
Для цієї закуски найкраще підійде копчена, жорстка і не дуже жирна ковбаса. Сир потрібен з високим ступенем плавкості і хорошої якості. Також в неї ви можете додати ваші улюблені приправи. Ця закуска прекрасно поєднується з сухим білим вином. Але і просто з молоком або кавою теж буде смачно. Смачного!
- Сир твердий - 150 грам
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Тісто листкове - 125 грам (бездрожжевое )
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Складові.
Натріть на крупній тертці сир і ковбасу. Поріжте тісто квадратиками 1*1 см.
Перемішайте інгредієнти і сформуйте кульки. Змастіть деко олією, розкладіть їх на відстані.
Випікайте при t = 180 20-26 хвилин, до золотистого кольору.
Дайте трохи охолонути. Смачного!