Рецепт Запечені кульки фото

Запечені кульки
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , Фуршет
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Ця закуска дуже здивує ваших гостей не тим, що вона дуже смачна, а тим, що вона незвичайна, хоча робиться дуже просто і швидко.

Опис приготування:

Для цієї закуски найкраще підійде копчена, жорстка і не дуже жирна ковбаса. Сир потрібен з високим ступенем плавкості і хорошої якості. Також в неї ви можете додати ваші улюблені приправи. Ця закуска прекрасно поєднується з сухим білим вином. Але і просто з молоком або кавою теж буде смачно. Смачного!

  • Сир твердий - 150 грам
  • Ковбаса копчена - 200 грам
  • Тісто листкове - 125 грам (бездрожжевое )
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
запечені кульки - фото крок 1
Складові.
запечені кульки - фото крок 2
Натріть на крупній тертці сир і ковбасу. Поріжте тісто квадратиками 1*1 см.
запечені кульки - фото крок 3
Перемішайте інгредієнти і сформуйте кульки. Змастіть деко олією, розкладіть їх на відстані.
запечені кульки - фото крок 4
Випікайте при t = 180 20-26 хвилин, до золотистого кольору.
запечені кульки - фото крок 5
Дайте трохи охолонути. Смачного!

Схожі рецепти