Рецепт Запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом фото

Запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування запеченої цвітної капусти з насінням кмину, звичайним йогуртом, сиром Фета, листям м'яти і зернами граната.

Опис приготування:

Це дивно смачна страва виходить всього з декількох інгредієнтів. Його по достоїнству оцінять справжні любителі цвітної капусти. Разом цвітної капусти ви також можете використовувати брокколі.

  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Велика головка цвітної капусти - 1 штука
  • Насіння кмину - 1 Чайна ложка
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Свежемолотого чорного перцю - 1/2 чайних ложки
  • Простий йогурт (типу грецького) - За смаком
  • Сиру Фета - 1/4 склянки (по бажанню)
  • Подрібнені свіжі листя м'яти - За смаком
  • Зерна граната - За смаком
запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом - фото крок 1
1. Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. Змастити великий лист або форму 1 столовою ложкою оливкової олії. Відокремити Зерна граната і викласти в миску.
запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом - фото крок 2
2. Розділити цвітну капусту на суцвіття. Не потрібно турбуватися про те, щоб всі шматочки були однакового розміру. Перемішати кольорову капусту з залишилася 1 столовою ложкою оливкової олії, насінням кмину, сіллю і свіжомеленим чорним перцем в мисці.
запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом - фото крок 3
3. Викласти капусту на підготовлений лист або в форму. Запікати в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин, поки кольорова капуста не буде готова.
запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом - фото крок 4
4. Перемішати дрібку солі з йогуртом або змішати 3/4 склянки йогурту з сиром Фета в кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Полити йогуртом приготовлену кольорову капусту, потім посипати страву подрібненим листям свіжої м'яти і зернами граната.

Схожі рецепти