Запечена картопля в шкірці
(покроковий рецепт з фото)
Ви знаєте рецепт ідеальної картопельки з мінімальними зусиллями? Я як раз хочу показати вам один, Котрий, я сподіваюся, ви теж оціните. Це відмінний варіант простого гарніру до будь-якого гарячого. Раджу!
Хочу поділитися з вами рецептом приготування запеченої картоплі в шкірці. Такий гарнір можна подати до столу з соусом або використовувати як інгредієнт в салат. Беріть на замітку рецепт, можливо, вам стане в нагоді.
- Картопля - 4 штуки
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
1. Картопля вимийте, обсушити.
2. Зробіть виделкою проколи.
3. Полийте маслом кожну картоплину і ретельно змастіть.
4. Sedro сіль.
5. Злегка поперчіть і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на годину. Перед подачею остудіть.
Смачного!
Смачного!