Рецепт Запечена картопля в шкірці фото

Запечена картопля в шкірці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарніри
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Ви знаєте рецепт ідеальної картопельки з мінімальними зусиллями? Я як раз хочу показати вам один, Котрий, я сподіваюся, ви теж оціните. Це відмінний варіант простого гарніру до будь-якого гарячого. Раджу!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом приготування запеченої картоплі в шкірці. Такий гарнір можна подати до столу з соусом або використовувати як інгредієнт в салат. Беріть на замітку рецепт, можливо, вам стане в нагоді.

  • Картопля - 4 штуки
  • Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
запечена картопля в шкірці - фото крок 1
1. Картопля вимийте, обсушити.
запечена картопля в шкірці - фото крок 2
2. Зробіть виделкою проколи.
запечена картопля в шкірці - фото крок 3
3. Полийте маслом кожну картоплину і ретельно змастіть.
запечена картопля в шкірці - фото крок 4
4. Sedro сіль.
запечена картопля в шкірці - фото крок 5
5. Злегка поперчіть і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на годину. Перед подачею остудіть.
Смачного!

Схожі рецепти