Картопля в духовці в шкірці
(покроковий рецепт з фото)
Картопля в духовці в шкірці - найкорисніший і найпростіший рецепт картоплі. Але найголовніше його НЕ спалити, щоб збереглася шкірка і стала красивого золотистого кольору. Я картопля печу для дієти.
Картопля в духовці в шкірці - хороший гарнір до м'яса, але можна його подати як самостійне блюдо зі свіжими овочами та зеленню. Я зазвичай роблю кілька соусів до картоплі в духовці в шкірці: сметанний і сметанно-томатний, часниковий. Картопля в духовці в шкірці добре поєднується практично з будь-яким соусом. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 1 кілограм
- Приправа для картоплі - 1 штука (пакетик)
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
Картопля добре помити і обсушити.
Картоплю натерти часником, маслом, присипати приправами. Дати настоятися півгодини.
Картопля викласти на деко і запікати в духовці при 180 градусах 60 хвилин.
Смачного!