Рецепт Заливний пиріг на майонезі фото

Заливний пиріг на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Майонез
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Ніжний, м'який і смачний заливний пиріг на майонезі стане відмінною закускою, доповненням до будь-якого першого блюда замість хліба, а також підійде до чаю і кави.

Заливний пиріг на майонезі - один з найпростіших видів випічки. До того ж, для його приготування потрібно відносно небагато часу. Деякі взагалі його скорочують до мінімуму, коли кладуть начинку із сирих овочів. Я цього не роблю і теж виходить не так вже й довго. У будь-якому випадку пиріг варто того, щоб його приготувати.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Петрушка - 10 грам
заливний пиріг на майонезі - фото крок 1
Приготуйте продукти для заливного пирога на майонезі.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 2
Перш за все нам потрібна начинка для пирога. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть, помийте. Лук наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на тертці. Викладіть в сковороду.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 3
Капусту наріжте тонкою соломкою і додайте до цибулі і моркви в сковороду. Налийте соняшникову олію і 50 мл води.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 4
Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте овочі на середньому вогні, періодично перемішуючи.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 5
Коли морква, цибуля і капуста будуть готові, посоліть за смаком і додайте нарізану петрушку. Начинка для пирога готова.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 6
Приготуйте тісто для пирога. У миску розбийте яйця.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 7
Додайте сметану.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 8
І майонез.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 9
Добре перемішайте віночком яйця з майонезом і сметаною. Додайте сіль і розпушувач.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 10
Всипте борошно.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 11
Замісити тісто. За консистенцією воно повинно бути, як на густі оладки.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 12
Форму для випічки застеліть пергаментом. Викладіть половину тіста.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 13
На тісто викладіть начинку.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 14
Начинку залийте другою половиною тіста.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 15
Печіть пиріг в духовці при температурі 175-180 градусів 35-40 хвилин до рум'яної скоринки.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 16
Готовий пиріг дістаньте з духовки, охолодитися і narež'te.
заливний пиріг на майонезі - фото крок 17
Можна подавати пиріг до столу.

Схожі рецепти