Закусочний кекс з кукурудзою, ковбасою і пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Мені подобається цей кекс тим, що готується дуже просто і швидко, а начинку можна постійно змінювати, наприклад, додавати все те, що є в холодильнику. Пропоную спробувати цей смачний кекс.
Торт, який можна сміливо готувати на свій смак, головне - це основа, а саме тісто. Ковбасу (м'ясо, птицю) і сир беріть на свій смак, кукурудзу можна замінити маслинами, маринованими огірочками або свіжими овочами, наприклад. До речі, такий кекс зручний для транспортування - можна взяти з собою на природу, в дорогу, дітям до школи. Цей закусочний кекс відмінно доповнює бульйонні супи і овочеві салати. Пробуйте!
- Мука - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Йогурт - 120 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Ковбаса напівкопчена - 50 грам
- Кукурудза консервована - 50 грам
- Сир пармезан - жменю Грам
Підготувати необхідні продукти. Сир натерти на дрібній тертці. Ковбасу нарізати маленькими шматочками, злити рідину з консервованої кукурудзи.
Яйце перемішати з Йогуртом і м'яким вершковим маслом.
Висипати борошно з розпушувачем і сіллю. Перемішати до однорідної маси.
Додати сир, кукурудзу і ковбасу, поперчити і ретельно перемішати.
Форму змастити олією або вистелити пергаментним папером і викласти тісто.
Нагріти духовку до 180 градусів і випікати хвилин 25-30. По бажанню, готовий кекс можна посипати сиром і повернути в духовку ще на 5 хвилин.
Остудити готовий кекс і пригощатися.
Смачного!
Смачного!