Рецепт Закрита піца з брокколі фото

Закрита піца з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Існує всім відома піца з"відкритої" начинкою, також буває піца закритого типу, де вся начинка знаходиться під верхнім шаром тіста. Рецептом саме такий піци я і хочу з вами поділитися.

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування закритою піци з брокколі. Начинка може бути абсолютно будь-який, ви можете доповнити брокколі і цибулю, скажімо, морквою і шпинатом або печерицями. Піца виходить дуже насиченою за рахунок подвійного шару смачного тіста і овочевий начинки. Хай щастить!

  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Дріжджі швидкорозчинні - 1 штука (упаковка)
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Брокколі - 600 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Перець - За смаком
закрита піца з брокколі - фото крок 1
Перемішайте борошно з дріжджами і сіллю. Тепле молоко з'єднайте з яйцем і збийте. Влийте отриману суміш в борошняну. Перемішайте і замісіть тісто. Накрийте його рушником і поставте в тепле місце на 1 годину для підйому.
закрита піца з брокколі - фото крок 2
Для начинки обсмажте на сковороді цибулю і брокколі, додайте трохи води і тушкуйте ще 5-7 хвилин. Підійшло тісто розділити навпіл, кожну частину тонко розкачати. Викладіть один лист в форму (змащену маслом), сформуйте бортики. Зверху розподіліть начинку з брокколі та цибулі. Присипте тертим сиром і накрийте другим листом тесту. Акуратно з'єднайте краї тіста.
закрита піца з брокколі - фото крок 3
Змастіть верхівку яйцем або маслом. Випікайте в духовці 30 хвилин, температура - 200 градусів.
закрита піца з брокколі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти