Закрита піца з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Коли я готую домашню піцу, то збираю всю сім'ю, щоб її зробити. Кожен член сім'ї розкладає інгредієнти на тісто після того, як я його розкачати. Завжди виходить смачно!
Даний рецепт про те, як приготувати закриту піцу з куркою і брокколі, я описала нижче. Швидше, я б назвала це пирогом, хоча технологія трохи відрізняється. Виходить неймовірно ситно і корисно. Я додала в блюдо трохи додаткових продуктів, які ще більше поліпшать смак випічки.
- Тісто дріжджове - 500 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Брокколі - 100 грам
- Овочева суміш - 100 грам
- Бринза - 100 грам
- Сир - 400 грам
- Приправа - 2 грами
- Лимонний сік - 5 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Помідор - 5 штук
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Відразу приготуйте деко, змастіть його маслом. Будемо відразу робити все на ньому. Розтягніть половину тіста за формою.
Розкладіть по тесту куряче філе, брокколі і овочі. Помийте і наріжте томати, також покладіть їх до решти інгредієнтів.
У блендері або руками змішайте сир з бринзою. Полийте цією сумішшю всю начинку. Крупно натріть сир, посипте їм інгредієнти.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Розкачайте другий пласт тесту, накрийте їм піцу. Змастіть верхівку яйцем, посипте приправами.
Випікайте до золотистого кольору протягом одне години або трохи довше. Готову випічку змастіть лимонним соком. Смачного!