Рецепт Закрита піца з куркою і брокколі фото

Закрита піца з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Овочі, Птах, Курка, Дріжджове тісто, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка, Піца

Коли я готую домашню піцу, то збираю всю сім'ю, щоб її зробити. Кожен член сім'ї розкладає інгредієнти на тісто після того, як я його розкачати. Завжди виходить смачно!

Даний рецепт про те, як приготувати закриту піцу з куркою і брокколі, я описала нижче. Швидше, я б назвала це пирогом, хоча технологія трохи відрізняється. Виходить неймовірно ситно і корисно. Я додала в блюдо трохи додаткових продуктів, які ще більше поліпшать смак випічки.

  • Тісто дріжджове - 500 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Овочева суміш - 100 грам
  • Бринза - 100 грам
  • Сир - 400 грам
  • Приправа - 2 грами
  • Лимонний сік - 5 мілілітрів
  • Твердий сир - 200 грам
  • Помідор - 5 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
закрита піца з куркою і брокколі - фото крок 1
Відразу приготуйте деко, змастіть його маслом. Будемо відразу робити все на ньому. Розтягніть половину тіста за формою.
закрита піца з куркою і брокколі - фото крок 2
Розкладіть по тесту куряче філе, брокколі і овочі. Помийте і наріжте томати, також покладіть їх до решти інгредієнтів.
закрита піца з куркою і брокколі - фото крок 3
У блендері або руками змішайте сир з бринзою. Полийте цією сумішшю всю начинку. Крупно натріть сир, посипте їм інгредієнти.
закрита піца з куркою і брокколі - фото крок 4
Розігрійте духовку до 190 градусів. Розкачайте другий пласт тесту, накрийте їм піцу. Змастіть верхівку яйцем, посипте приправами.
закрита піца з куркою і брокколі - фото крок 5
Випікайте до золотистого кольору протягом одне години або трохи довше. Готову випічку змастіть лимонним соком. Смачного!

Схожі рецепти