Піца закрита з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже популярними стають закриті піци. По перше, це зберігає температуру начинки, вона не остигає так швидко, а по-друге, тісто просочується соком начинки зсередини. Спробуйте, дуже смачно.
Піца закрита з куркою полюбилася багатьом гурманам і поціновувачам італійської кухні. Вона м'яка, соковита і ситна. Відрізаєш шматочок і кімната наповнюється приголомшливим захопливою ароматом. Навчитися її готувати дуже просто. Допоможе вам в цьому мій рецепт піци закритою з куркою. Приступимо.
Тісто будемо робити таке ж, як і на звичайну піцу. А краще завжди додавати в тісто для піци сир. Хто був в Італії, не стане зі мною сперечатися. Перш ніж почати приготування піци, включіть її нагріватися на 200 градусів.
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Орегано - - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
- Пармезан тертий - 1 Склянка
- Базилік свіжий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Куряче філе - 300 грам
1
Почнемо ми з курки. Куряче філе наріжте на маленькі шматочки і тушкуйте до повної готовності. Відставте в сторону.
2
Якщо ваші сири Моцарелла і Пармезан ще не натерту, натріть їх на крупній тертці або подрібніть в блендері. Розділіть суміш сиром на дві частини, одна піде в тісто, інша в начинку.
3
Змішайте сири з борошном, орегано і яйцем. Замісити тісто.
4
Розкачайте тісто в формі кола. Викладіть на деко, застелена пекарської папером.
5
Змастіть томатним пюре.
6
Змішайте в чашці рубаний базилік, сири для начинки і куряче філе.
7
Візуально розділіть тісто на дві половини і на одну з них викладіть начинку. Другий накрийте начинку, прищепите края теста.
8
Поставте піцу в нагріту духовку і випікайте близько тридцяти хвилин. Піца закрита з куркою повинна підрум'янитися зовні. Слідкуйте за тим, щоб вона не пригоріла.
Смачного!
Смачного!