Рецепт Піца закрита з куркою фото

Піца закрита з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Фрукти , Курка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Дуже популярними стають закриті піци. По перше, це зберігає температуру начинки, вона не остигає так швидко, а по-друге, тісто просочується соком начинки зсередини. Спробуйте, дуже смачно.

Опис приготування:

Піца закрита з куркою полюбилася багатьом гурманам і поціновувачам італійської кухні. Вона м'яка, соковита і ситна. Відрізаєш шматочок і кімната наповнюється приголомшливим захопливою ароматом. Навчитися її готувати дуже просто. Допоможе вам в цьому мій рецепт піци закритою з куркою. Приступимо.

Тісто будемо робити таке ж, як і на звичайну піцу. А краще завжди додавати в тісто для піци сир. Хто був в Італії, не стане зі мною сперечатися. Перш ніж почати приготування піци, включіть її нагріватися на 200 градусів.


  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Орегано - - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
  • Пармезан тертий - 1 Склянка
  • Базилік свіжий - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Куряче філе - 300 грам
1
Почнемо ми з курки. Куряче філе наріжте на маленькі шматочки і тушкуйте до повної готовності. Відставте в сторону.
2
Якщо ваші сири Моцарелла і Пармезан ще не натерту, натріть їх на крупній тертці або подрібніть в блендері. Розділіть суміш сиром на дві частини, одна піде в тісто, інша в начинку.
3
Змішайте сири з борошном, орегано і яйцем. Замісити тісто.
4
Розкачайте тісто в формі кола. Викладіть на деко, застелена пекарської папером.
5
Змастіть томатним пюре.
6
Змішайте в чашці рубаний базилік, сири для начинки і куряче філе.
7
Візуально розділіть тісто на дві половини і на одну з них викладіть начинку. Другий накрийте начинку, прищепите края теста.
8
Поставте піцу в нагріту духовку і випікайте близько тридцяти хвилин. Піца закрита з куркою повинна підрум'янитися зовні. Слідкуйте за тим, щоб вона не пригоріла.
Смачного!

Схожі рецепти