Закрита піца з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і незвичайна закрита піца з листкового тіста сподобається всій вашій родині. Готується швидко, а начинку завжди можна приготувати різну.
Закрита піца з листкового тіста готується легко і швидко, головне мати в наявності тісто і інгредієнти для начинки. Я використовувала молочні сосиски, трохи помідорів, грибів і сиру. Виходить дуже смачно і ситно!
- Тісто листкове - 300 грам
- Сосиски - 150 грам
- Гриби - 100 грам (гливи або шампіньйони)
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Помідори - 80 грам
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для обсмажування)
Підготуйте інгредієнти для приготування закритою піци з листкового тіста.
Наріжте смужками гриби і цибулю. Гриби можна використовувати будь-які.
Для начинки обсмажте гриби з цибулею до м'якості протягом 5-6 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком.
Також для начинки наріжте кільцями сосиски, помідори і натріть сир на тертці.
Розкачайте листкове тісто у вигляді кола діаметром 20-22 см.
Одну половину тіста змастіть майонезом і кетчупом, викладіть начинку з грибів, ковбаси і помідорів.
Присипте начинку сиром.
Загорніть край тесту на сторону начинки і защипніть краю. Закрита піца майже готова.
Випікайте закриту піцу в розігрітій до 200-220 градусів духовці протягом 15 хвилин. Рум'яна піца готова. Трохи остудіть її.
Подавайте до столу в теплому вигляді.
Смачного!