Закатка стручковой фасоли
(покроковий рецепт з фото)
Стручкову квасолю можна заморозити або законсервувати. Консервовану квасолю можна використовувати для приготування салатів або як овочеву закуску в поєднанні з іншими овочами.
Вимийте і відваріть квасоля. Розкладіть по банкам, додайте спеції, налити kipyashtim marinadom. Простерилизуйте все баночки по 25 хвилин. Засукайте. Переверніть банки догори дном до повного охолодження. Потім приберіть в прохолодне місце для зберігання. Хай щастить!
- Квасоля стручкова - За смаком (скільки увійде в банку)
- Вода - 1 літр
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 30 грам
- Лавровий лист - 1 штука (на банку)
- Перець горошком або коріандр - 1 щіпка
- Перець гіркий - За смаком
Підготуємо продукти. Гіркий перець використовуйте за бажанням, можна і не додавати.
Квасоля вимийте. provara 3 хвилини, не більше. Воду злийте.
Покладіть квасоля в стерильні банки. Вкладіть в кожну по перчинці і по лавровому листочку. Додайте коріандр або перець горошком чорний.
Зваріть з води, цукру, солі і оцту маринад. Налийте kipyashtim банки marinadom. Простерилизуйте кожну літрову баночку по 25 хвилин. Засукайте.