Рецепт Закатка стручковой фасоли фото

Закатка стручковой фасоли
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Консервація

Стручкову квасолю можна заморозити або законсервувати. Консервовану квасолю можна використовувати для приготування салатів або як овочеву закуску в поєднанні з іншими овочами.

Вимийте і відваріть квасоля. Розкладіть по банкам, додайте спеції, налити kipyashtim marinadom. Простерилизуйте все баночки по 25 хвилин. Засукайте. Переверніть банки догори дном до повного охолодження. Потім приберіть в прохолодне місце для зберігання. Хай щастить!

  • Квасоля стручкова - За смаком (скільки увійде в банку)
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 30 грам
  • Лавровий лист - 1 штука (на банку)
  • Перець горошком або коріандр - 1 щіпка
  • Перець гіркий - За смаком
закатка стручковой фасоли - фото крок 1
Підготуємо продукти. Гіркий перець використовуйте за бажанням, можна і не додавати.
закатка стручковой фасоли - фото крок 2
Квасоля вимийте. provara 3 хвилини, не більше. Воду злийте.
закатка стручковой фасоли - фото крок 3
Покладіть квасоля в стерильні банки. Вкладіть в кожну по перчинці і по лавровому листочку. Додайте коріандр або перець горошком чорний.
закатка стручковой фасоли - фото крок 4
Зваріть з води, цукру, солі і оцту маринад. Налийте kipyashtim банки marinadom. Простерилизуйте кожну літрову баночку по 25 хвилин. Засукайте.

Схожі рецепти