Яйця в Мексиці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Яйця по-мексиканськи - це відмінна закуска, яка чудово прикрасить ваш святковий стіл і неодмінно порадує ваших гостей і домочадців. Отже, рецепт яєць по-мексиканськи - Мот Ради!
Опис приготування:
Приготуйте яйця по-мексиканськи, дотримуюся цього чудового рецептом. Такі яйця послужать не тільки красивою і апетитною закускою до святкового столу, але і смачним, ситним сніданком для вашої родини. Отже, Done яйця мексиканський!
- Яйця - 6 штук (великі)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Варена креветки - 125 грам
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп, Braai)
1. Варимо яйця круто.
2. Готовим яйцям даємо трохи охолонути, потім розрізаємо їх уздовж на дві рівні половинки.
3. Акуратно вибираємо з яєць жовтки і подрібнюємо їх через сито або ножем. Кладемо в миску або піалу.
4. Авокадо розрізаємо на кілька частин, кладемо в кухонний комбайн і подрібнюємо до дуже дрібних шматочків. Викладаємо в посуд до жовтків.
5. Далі дрібно нарізаємо цибулю. Якщо хтось не любить цибулю, то цілком можна без нього обійтися. Подрібнену цибулю відправляємо до авокадо і жовтків.
6. Потім дрібно нарубают болгарський перець або подрібнюємо за допомогою комбайна. Кладемо в піалу.
7. Дрібно нарізаємо м'ясо варених креветок. Відправляємо до решти інгредієнтів.
8. Вміст піали солимо, перчим. Приправляємо лимонним соком і винним оцтом і дрібно нарізаною зеленню. Ретельно все перемішуємо і фаршируємо масою половинки білків яєць.
9. Готові яйця по-мексиканськи прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного вам апетиту!