Яйця фаршировані з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають смак вареного яйця, але якщо додати трохи творчості - всього 2-3 інгредієнт, може получітmся блюдо з незвичайним смаком, яке прикрасить будь-який святковий стіл.
Рецепт, як приготувати яйця фаршировані із сиром можна застосувати і в будній день, і, звичайно ж, у свята. Це відмінна закуска, яка не тільки прикрасить ваш стіл, але ще і наситить шлунки гостей. Пробуйте!
- Яйце - 10 штук
- Твердий сир - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Консервований тунець в олії - 150 грам
Яйця відварюємо протягом 15 хвилин, потім кладемо їх в холодну воду на кілька хвилин і охолоджуємо.
Яйця очищаємо від шкаралупи, розрізаємо навпіл уздовж.
Акуратно вибираємо з білків жовтки, складаємо їх в миску. Тепер відкриваємо банку з тунцем.
Жовтки розминаємо виделкою або блендером. Потім додаємо до них тунець і майонез. Все добре перемішуємо.
Твердий сир трьом на дрібній тертці, додаємо до тунця і жовтків.
Половинки білків расскладиваем на тарілці і начиняє їх отриманої з жовтків, сиру і тунця масою. Зверху можна знову посипати тертим сиром, якщо залишився. Смачного!