Яйця, фаршировані сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Яйця, фаршировані сиром і часником - класична закуска для святкового столу. Зокрема, ця закуска є беззмінним атрибутом нашого сімейного новорічного столу. Спробуйте!
Напевно у кожного є якісь страви або закуски, які навіть з роками ніколи не набридають і не приїдаються. Для мене така - це яйця, фаршировані із сиром і часником. Класична радянська закуска, якої вже безліч років, незмінно є атрибутом багатьох святкових столів в нашій родині, а вже на Новий рік фаршировані сиром і часником яйця - це такий же елемент обов'язкової програми, як мандарини і шампанське.
- Яйця - 6 штук
- Огірок - 1 штука
- Сир (бринза або будь-який інший) - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Пучок петрушки - 1 штука
Яйця відварити круто, очистимо, акуратно розрізати навпіл. Жовтки натираємо на крупній тертці разом з сиром і часником. За смаком можна підсолити.
Посипаємо начинку дрібно рубаною петрушкою і перемішуємо.
Огірки нарізаємо тонкими півкільцями.
Далі - справа нехитра. Фаршируємо кожну половинку білка нашої начинкою, в начинку для прикраси вставляємо скибочку огірочка. Подавати холодним. Приємного!