Яйця, фаршировані сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Яйця, фаршировані сьомгою, - відмінна Новорічна закуска. На стіл ставлять все найсмачніше і красиве! Я люблю, коли на столі багато різноманітних закусок "на зубок", якими можна поласувати.
Яйця, фаршировані сьомгою, - це найпростіше блюдо на святковому столі, дуже добре його подати на Новорічне свято або фуршет. Зробити яйця, фаршировані сьомгою, досить просто, можна доручити це блюдо помічникам, наприклад, дорослим дітям. Просто треба простежити, щоб вони акуратно почистили шкаралупу з яєць. Подібні страви намагайтеся готувати в одноразових поліетиленових рукавичках. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 5 штук
- Сьомга слабосолона - 150 грам
- Майонез - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте продукти.
Яйця відварити, обдайте холодною водою, очистіть і розріжте на половинки.
Жовтки подрібніть і змішайте з майонезом.
Білки начините жовтками з майонезом.
Сьомгу поріжте на тонкі смужки.
Смужки скрутіть рулетиком.
Вийде трояндочка.
Трояндочку помістіть в білок.
Прикрасьте яйця, фаршировані сьомгою, петрушкою. Смачного!