Яловичина запечена в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я хочу запропонувати вам дуже простий спосіб приготування яловичини в мультиварці. М'ясо виходить м'яке і під час запікання зберігає свій сік, спробуйте самі.
Я завжди дотримувалася думки про те, що все геніальне - просто, особливо, коли язик йде про м'ясо. Тому і в цьому простому рецепті яловичини запеченої в мультиварці я не стала морочитися, просто посолила і поперчити яловичину і цілком відправила її запікатися. Ну а коли готуєш в мультиварці, то в будь-якому випадку виходить неймовірно смачно. Моє мяско вийшло дуже соковите і ароматне з чудовою скоринкою, і навіть в холодному вигляді воно було шалено смачне, так що я залишилася задоволена. Якщо ви теж любите прості рецепти і хочете зробити що-небудь смачненьке, тоді я із задоволенням розповім вам, як зробити яловичину запечену в мультиварці.
- Яловичина - 300 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки