Рецепт Яловичина запечена в мультиварці фото

Яловичина запечена в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У цьому рецепті я хочу запропонувати вам дуже простий спосіб приготування яловичини в мультиварці. М'ясо виходить м'яке і під час запікання зберігає свій сік, спробуйте самі.

Я завжди дотримувалася думки про те, що все геніальне - просто, особливо, коли язик йде про м'ясо. Тому і в цьому простому рецепті яловичини запеченої в мультиварці я не стала морочитися, просто посолила і поперчити яловичину і цілком відправила її запікатися. Ну а коли готуєш в мультиварці, то в будь-якому випадку виходить неймовірно смачно. Моє мяско вийшло дуже соковите і ароматне з чудовою скоринкою, і навіть в холодному вигляді воно було шалено смачне, так що я залишилася задоволена. Якщо ви теж любите прості рецепти і хочете зробити що-небудь смачненьке, тоді я із задоволенням розповім вам, як зробити яловичину запечену в мультиварці.

  • Яловичина - 300 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
яловичина запечена в мультиварці - фото крок 1
Для початку яловичину необхідно гарненько натерти сіллю і меленим перцем, залишити на годину промаринуватися. Ви можете додати будь-які спеції на свій смак або нашпигувати м'ясо часником.
яловичина запечена в мультиварці - фото крок 2
Потім наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і викладаємо в неї цілий шматок яловичини.
яловичина запечена в мультиварці - фото крок 3
Кришку мультиварки закриваємо, встановлюємо режим "випічка" і час 1 час. Тепер мультиварка готуватиме, а нам необхідно перевертати м'ясо на іншу сторону кожні 5-10 хвилин.
яловичина запечена в мультиварці - фото крок 4
Коли час вийде, мультиварка подасть сигнал. Відкриваємо кришку, викладаємо м'ясо на обробну дошку і чекаємо, поки воно трохи охолоне. Потім нарізаємо на скибочки і подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти