Рецепт Яловичина запечена «кунжутна» фото

Яловичина запечена «кунжутна»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Найпростіше приготування і незмінно смачний результат, - роблять цей рецепт незамінним. М'ясо виходить дуже ніжним, м'яким і соковитим. Заходьте і зберігайте рецепт в закладки!

Опис приготування:

Безумовно, аналогічним чином можна готувати і телятину, і свинину, і баранину. М'ясо виходить соковитим, пікантним і ароматним. Пригощайтеся!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - За смаком (для подачі)
яловичина запечена
1. М'ясо помийте, наріжте товщиною 1, 5 см.
яловичина запечена
2. З'єднайте масло, лимонний сік, мед і соєвий соус.
яловичина запечена
3. Добре змастіть м'ясо маринадом.
яловичина запечена
4. Покладіть на пергамент, загорніть"цукеркою" .
яловичина запечена
5. Пергамент загорніть у фольгу. Запікайте в розігрітій до 250 градусів духовці 30 хвилин. Потім знизьте температуру в духовці до 140 градусах і запікайте м'ясо ще 1 час.
яловичина запечена
6. При подачі посипте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти