Яловичина запечена «кунжутна»
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше приготування і незмінно смачний результат, - роблять цей рецепт незамінним. М'ясо виходить дуже ніжним, м'яким і соковитим. Заходьте і зберігайте рецепт в закладки!
Безумовно, аналогічним чином можна готувати і телятину, і свинину, і баранину. М'ясо виходить соковитим, пікантним і ароматним. Пригощайтеся!
- Яловичина - 1 кілограм
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Кунжут - За смаком (для подачі)
1. М'ясо помийте, наріжте товщиною 1, 5 см.
2. З'єднайте масло, лимонний сік, мед і соєвий соус.
3. Добре змастіть м'ясо маринадом.
4. Покладіть на пергамент, загорніть "цукеркою" .
5. Пергамент загорніть у фольгу. Запікайте в розігрітій до 250 градусів духовці 30 хвилин. Потім знизьте температуру в духовці до 140 градусах і запікайте м'ясо ще 1 час.
6. При подачі посипте кунжутом. Смачного!