Яловичина з грибами в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати ситний і смачний вечерю? Ми вам допоможемо з цим, і сьогодні ми зробимо дуже смачне м'ясо з грибочками і овочами - просто свято для вашого шлунка!
В цілому і загальному, такий рецепт приготування яловичини з грибами в горщику досить традиційний, єдине, що тут може мінятися - це пропорції, а в іншому стандартний набір: яловичина, грибочки, картопля, цибулю і моркву, і, звичайно ж, крем, яку, втім, можна замінити вершками або молоком. Здавалося б, такі прості інгредієнти, але в поєднанні один з одним, приготовані в горщику, вони дають приголомшливий результат. М'ясо завдяки сметані стає неймовірно ніжним, а грибочки і овочі не дають блюду бути сухим, а аромат - словами і зрадити неможливо. Ось таке маленьке диво, яке ви без зусиль зможете приготувати самостійно, тому приступимо, а я розповім вам, як зробити яловичину з грибами в горщику.
- Яловичина - 500 грам (можна з кісточкою)
- Картопля - 4-5 штук
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Сало - 50 грам (для обжарки)
- Свіжа зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Цукор - За смаком (для обжарки)