Яловичина в горщику в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший спосіб приготувати м'ясо неймовірно м'яким і ніжним - запекти його в горщику. Сьогодні я розповім, як зробити яловичину в горщику в духовці - старань мінімум, результат максимальний!
Я вже не раз говорила, що горщик - це справжній порятунок, і все, що в ньому приготовлено, виходить надзвичайно смачним. З цим простим рецептом яловичини в горщику в духовці те ж саме, він робить м'ясо настільки ніжним, що воно просто тане на язиці. Загалом, Якщо ви, як і я, не вмієте готувати яловичину смачно, і вона виходить у вас жорстка, то цей рецепт приготування яловичини в горщику в духовці вирішить вашу проблему. Тому діставайте всі необхідні продукти і сміливо приступайте до приготування.
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 5-6 штук (середні цибулини)
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Йогурт нежирний - 200 грам
Для початку включаємо духовку і встановлюємо температуру 180 градусів. Тепер можемо приступати до підготовки продуктів: цибулю нарізаємо не середній кубики.
М'ясо так само ріжемо кубиками зі стороною близько 2-3 сантиметрів.
Тепер вливаємо в кожен горщик невелику кількість масла і викладаємо м'ясо.
Потім додаємо цибулю і гарненько все перемішуємо.
Закриваємо наші горщики кришками і ставимо в духовку на 2 годину.
Коли до закінчення приготування залишиться 10 хвилин, в окремій мисці змішуємо борошно з гірчицею.
Тепер додаємо йогурт і ретельно все перемішуємо до отримання однорідної маси. Солимо, посипаємо спеціями і ще раз перемішуємо.
Тепер можна дістати горщики і влити в них соус. Повертаємо горщики в духовку на 20-30 хвилин. Тепер наша яловичина готова!