Яловичина з чорносливом в горщику
(покроковий рецепт з фото)
У цій страві є відразу два секретних інгредієнта, які роблять його смак особливим: по перше, чорнослив, він додає м'ясу специфічний присмак і аромат, а друге - пиво, яке робить м'ясо м'яким.
Якщо не звертати уваги на той, факт, що тут ми будемо використовувати пиво, то можна сказати, що це класичний рецепт яловичини з чорносливом в горщику. Але, прогрес не стоїть, так би язикати, на місці, і було вирішено привнести в це блюдо щось нове, так тут і з'явилося пиво. Але тут воно вписалося якнайкраще, завдяки йому м'ясо ставати таким ніжним і м'яким, що просто тане в роті, до того ж пиво надає всьому блюду досить приємний і незвичайний хлібний аромат. В цілому і загальному, мяско виходить на п'ять з плюсом, але ви краще самі спробуйте, а я в свою чергу розповім, як зробити яловичину з чорносливом в горщику за моїм рецептом.
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Чорнослив без кісточок - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Морква - 2 штуки
- Пиво - 0, 5 L
- Вершкове масло - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком