Яловичина в солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться з вами простим рецептом яловичини в солодкому соусі. Таке блюдо - для справжніх гурманів, завжди виходить оригінальним і ситним. Дуже ароматно і ніжно, спробуйте обов'язково!
Така яловичина в солодкому соусі в домашніх умовах завжди стає хітом! За рахунок того, що блюдо досить легко готується, і особливих фінансових затрат не вимагає (повторюся, соус барбекю можна зробити самостійно), його можна готувати як на святковий стіл, так і просто для того, щоб порадувати своїх домашніх! розповідаю, як зробити яловичину в солодкому соусі!
- Яловичина - 1 кілограм
- Квасоля консервована - 1 штука(1 банку)
- Цибуля - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соус барбекю - 1/2 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Цибулю ріжемо півкільцями, і 10 хвилин кинути курити, затоку оцтом. Потім відціджуємо і поміщаємо в рослинне масло в сотейник. Включаємо вогонь.
2. Тепер додамо м'ясо, перемішаємо. Додаємо сіль і спеції за смаком. Обсмажуємо, поки м'ясо не покриється скоринкою.
3. Тепер змішаємо воду з соусом барбекю (його можна зробити самостійно), і заливаємо м'ясо. Зменшуємо вогонь і починаємо гасити.
4. Коли вже м'ясо буде майже готове - додамо квасоля з банки, перемішаємо. Тушкуємо далі до готовності квасолі.
5. В самому кінці додамо томатну пасту, сіль і спеції (якщо необхідно). Знімаємо з вогню і можна подавати!