Яєчня збита
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.
Є і типу яєчні: перший - це яєчня, де жовток залишається цілим, а другий - це брехуха, де яйця збиваються, ось про це смачне і простому в приготуванні блюді я хочу сьогодні вам розповісти.
Опис приготування:
Насправді цей простий рецепт яєчні збитою мало чим відрізняється від глазуньи, адже склад, по суті, тут залишається тим же, змінюється тільки сам спосіб приготування страви. Правда варто відзначити і те, що яєчня збита в домашніх умовах виходить за смаком ніжніша і, якщо її зробити правильно, вона тане в роті. Як і в звичайну яєчню, ви можете додати в неї якісь додаткові інгредієнти, наприклад, шинку, сир або овочі, але особисто я віддаю перевагу їсти її в класичному варіанті, без будь-яких доповнень.
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Пір'я зеленої цибулі - 1-2 штук
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, в чашу блендера розбиваємо яйця, додаємо вершкове масло, сіль за смаком і збиваємо все. Ви можете зробити це і вручну за допомогою віночка, Дивіться самі, як вам зручніше.
Ставимо сковороду на вогонь, а коли вона гарненько нагріється, переливаємо в неї яєчну суміш.
Тепер найважливіша частина, ми має помішувати яєчню за допомогою силіконової або дерев'яної лопатки практично постійно.
Всього процес смаження займаємо приблизно 1-2 хвилини.
Коли яєчня схопитися, додаємо до неї подрібнену зелену цибулю і посипаємо її меленим перцем.
Подаємо готову страву до столу, якщо ви не перетримаєте яєчню на сковороді, то вона вийде дуже ніжною. Приємного всім апетиту!