Яєчня збита
(покроковий рецепт з фото)
Є і типу яєчні: перший - це яєчня, де жовток залишається цілим, а другий - це брехуха, де яйця збиваються, ось про це смачне і простому в приготуванні блюді я хочу сьогодні вам розповісти.
Насправді цей простий рецепт яєчні збитою мало чим відрізняється від глазуньи, адже склад, по суті, тут залишається тим же, змінюється тільки сам спосіб приготування страви. Правда варто відзначити і те, що яєчня збита в домашніх умовах виходить за смаком ніжніша і, якщо її зробити правильно, вона тане в роті. Як і в звичайну яєчню, ви можете додати в неї якісь додаткові інгредієнти, наприклад, шинку, сир або овочі, але особисто я віддаю перевагу їсти її в класичному варіанті, без будь-яких доповнень.
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Пір'я зеленої цибулі - 1-2 штук
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, в чашу блендера розбиваємо яйця, додаємо вершкове масло, сіль за смаком і збиваємо все. Ви можете зробити це і вручну за допомогою віночка, Дивіться самі, як вам зручніше.
Ставимо сковороду на вогонь, а коли вона гарненько нагріється, переливаємо в неї яєчну суміш.
Тепер найважливіша частина, ми має помішувати яєчню за допомогою силіконової або дерев'яної лопатки практично постійно.
Всього процес смаження займаємо приблизно 1-2 хвилини.
Коли яєчня схопитися, додаємо до неї подрібнену зелену цибулю і посипаємо її меленим перцем.
Подаємо готову страву до столу, якщо ви не перетримаєте яєчню на сковороді, то вона вийде дуже ніжною. Приємного всім апетиту!