Рецепт Збита манна каша фото

Збита манна каша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Крупи, Ожина, Манька, Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На швидку руку, На сніданок
Солодке, Гарячі страви, Каші

Збита манна каша - не тільки відмінний десерт, але і чудовий сніданок. Вийде смачно, ситно і ароматно!

Таку кашу можна зварити з будь-яких ягід, як свіжих, так і морожених. У мене полуниця і ожина. Розморожувати їх не потрібно, відразу приступайте до приготування каші. Збита манна каша дуже схожа на мус з пишною, ніжною, повітряної консистенцією і чудовим кольором.

  • Полуниця - 100 грам
  • Ожина - 100 грам
  • Манна крупа - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 2 грами
  • Вода - 400 мілілітрів
збита манна каша - фото крок 1
Ягоди помийте і викладіть в каструлю. Залийте водою.
збита манна каша - фото крок 2
Поставте каструлю на плиту. Доведіть вміст до кипіння.
збита манна каша - фото крок 3
Всипте сіль і цукор. Варіть ягоди з цукром 10 хвилин.
збита манна каша - фото крок 4
Після ягідний відвар процідіть, доведіть до кипіння і всипте манну крупу.
збита манна каша - фото крок 5
Варіть манну кашу до загустіння 5-7 хвилин, постійно перемішуючи. В кінці додайте ванільний цукор або ваніль.
збита манна каша - фото крок 6
Приготовану манну кашу охолодіть і збийте міксером до пишноти. Каша стане набагато світліше.
збита манна каша - фото крок 7
Ароматна, пишна, смачна і корисна манна каша з ягодами готова.

Схожі рецепти