Яєчні роли по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі азіатська кухня, тоді поспішаю поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати яєчні роли по-корейськи з овочами. Це чудовий сніданок або легка апетитна закуска.
Безумовно, як і більшість страв азіатської кухні, цей рулет пікантний і досить гострий. Що стосується набору овочів, то тут ви завжди можете фантазувати, варіюючи його за смаком. Подавайте до столу такі роли, нарізавши їх порційними шматочками і остудивши попередньо.
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 1 Ст. Ложка
- Солодкий перець - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 Чайна ложка
- Гострий соус - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Підготовчий процес дуже простий: в глибоку миску вбийте яйця. Очистіть і подрібніть овочі.
2. З'єднайте всі і збийте. Додайте гострий і соєвий соус, трохи солі і перцю за смаком. Ще раз перемішайте.
3. Трохи збризніть сковороду маслом, розігрійте її.
4. Вилийте приблизно половину яєчної суміші на сковороду, обсмажте її пару хвилин до напівготовності. Акуратно за допомогою лопатки почніть загортати в рулет.
5. На вільний край сковороду налийте приблизно половину, що залишилася яєчної суміші. Смажте ще пару хвилин, після знову згорніть і повторіть процес ще раз.
6. Готовий рол остудіть і наріжте гострим ножем.
7. Краса, Чи не справедливість?
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!