Яблучний штрудель в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви, як і я, любите ніжну випічку без надміру хрустких кірочок і всіляких надмірностей, вам сподобається і цей простий рецепт яблучного штруделя в мультиварці. Смачна і легка в готуванні випічка!
Хочу вам розповісти, як приготувати яблучний штрудель в мультиварці в домашніх умовах. Все досить просто і легко, так що я прямо стовідсотково впевнена, що все у вас вийде. Рекомендую спробувати всім, у кого тільки є будинки мультиварка! звичайно, випічка в мультиварці часто виходить блідою і не має засмаженою скоринки, але в цьому випадку це скоріше плюс, ніж мінус: штрудель виходить напрочуд ніжним!
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки (одне - для змазування при випічці, одне - в тісто)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Яблука - 3-4 штук
- Мед - 8 Ст. Ложок
- Лимон - 0.5 штуки (потрібен тільки сік)
1. Змішаємо в мисці яйце, воду, борошно, рослинне масло і пару ложок меду. Перемішаємо до однорідності, замісити однорідне липке тісто.
2. Для начинки наріжемо дрібно яблука, обрізаємо все шматочки шкірки, а також тверді внутрішні частини з кісточками. Поллємо лимонним соком, щоб не потемлелі, змішаємо з медом і викладемо на розкатану тонкий корж.
3. Тепер зліпимо краю коржі, як великий вареник або пиріжок, або присідання рулетки. Викладаємо на дно мультиварки, змащуємо збитим яйцем. В режимі "випічка" півгодини запікаємо з одного боку, і ще 20 хвилин - з іншою.
4. Ну, от і все: яблучний штрудель в мультиварці готовий. Смачного!