Рецепт Яблучний штрудель в мультиварці фото

Яблучний штрудель в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Струдель

Якщо ви, як і я, любите ніжну випічку без надміру хрустких кірочок і всіляких надмірностей, вам сподобається і цей простий рецепт яблучного штруделя в мультиварці. Смачна і легка в готуванні випічка!

Хочу вам розповісти, як приготувати яблучний штрудель в мультиварці в домашніх умовах. Все досить просто і легко, так що я прямо стовідсотково впевнена, що все у вас вийде. Рекомендую спробувати всім, у кого тільки є будинки мультиварка! звичайно, випічка в мультиварці часто виходить блідою і не має засмаженою скоринки, але в цьому випадку це скоріше плюс, ніж мінус: штрудель виходить напрочуд ніжним!

  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки (одне - для змазування при випічці, одне - в тісто)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Яблука - 3-4 штук
  • Мед - 8 Ст. Ложок
  • Лимон - 0.5 штуки (потрібен тільки сік)
яблучний штрудель в мультиварці - фото крок 1
1. Змішаємо в мисці яйце, воду, борошно, рослинне масло і пару ложок меду. Перемішаємо до однорідності, замісити однорідне липке тісто.
яблучний штрудель в мультиварці - фото крок 2
2. Для начинки наріжемо дрібно яблука, обрізаємо все шматочки шкірки, а також тверді внутрішні частини з кісточками. Поллємо лимонним соком, щоб не потемлелі, змішаємо з медом і викладемо на розкатану тонкий корж.
яблучний штрудель в мультиварці - фото крок 3
3. Тепер зліпимо краю коржі, як великий вареник або пиріжок, або присідання рулетки. Викладаємо на дно мультиварки, змащуємо збитим яйцем. В режимі "випічка" півгодини запікаємо з одного боку, і ще 20 хвилин - з іншою.
яблучний штрудель в мультиварці - фото крок 4
4. Ну, от і все: яблучний штрудель в мультиварці готовий. Смачного!

Схожі рецепти