Рецепт Яблучний пиріг на рисовому борошні фото

Яблучний пиріг на рисовому борошні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Рисове борошно
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Найлегший спосіб уникнути глютену в випічці - замінити пшеничне борошно на щось інше. У цьому рецепті, наприклад, замість неї використана рисове борошно. А різницю відчуйте самі, приступайте!

Опис приготування:

Так як ми проводимо експеримент на тесті, то не буде занадто ризикувати і візьмемо звичну начинку. Хоча нове прочитання вдалося. До речі, ми також не використовуємо звичайний цукор, а тільки коричневий. Мої домочадці навіть не помітили підміни. Тому я з вами теж поділюся тим, як приготувати яблучний пиріг на рисовому борошні.

  • Яблуко - 600 грам
  • Рисове борошно - 180 грам
  • Цукор коричневий - 135 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 7 Ст. Ложок
  • Грецький йогурт - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 1
1. Половину яблук очистіть і наріжте тонкими часточками. Збризніть їх соком лимона, щоб вони не зіпсувалися.
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 2
2. Потім приготуйте тісто. Перетріть масло, нарізане кубиками, і цукор.
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 3
3. Відокремте білки від жовтків. Білки збийте в піну з дрібкою солі.
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 4
4. А жовтки додайте до масляної масі разом з борошном, розпушувачем, ваніліном і йогуртом.
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 5
5. Замішайте тісто, акуратно додаючи білки.
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 6
6. Тепер готове тісто викладіть у форму для випічки разом з очищеними шматочками яблук.
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 7
7. Решта яблука наріжте тонкими часточками і викладіть поверх тесту.
яблучний пиріг на рисовому борошні - фото крок 8
8. Запікайте пиріг протягом 45 хвилин при 200 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти