Яблучний пиріг для веганів
(покроковий рецепт з фото)
Важко одним словом описати смак цього пирога - він просто чудовий! ніжний, ароматний і дуже смачний! Одним шматочком обмежитися точно не вийде. Неодмінно спробуйте!
Даний пиріг не дарма заслужив свою назву, він повністю виключає всі продукти тваринного походження і безсумнівно підійде для тих, хто дотримується вегетаріанства. Але випічка настільки смачна, що такий пиріг стане знахідкою не тільки для веганів, але і для будь-якого ласуни! Дуже легко готувати і також легко є! Ніхто ніколи не здогадається, що він без яєць, сметани або вершкового масла. Ніжний бісквіт з приголомшливим ароматом, ніжні і соковиті яблука з горіховою крихтою, а все це досконалість доповнює солодка карамель! Пиріг розрахований на невелику форму, діаметром 18 см, якщо у вас форма більше, то кількість інгредієнтів сміливо збільшуйте в два рази.
- Борошно - 180 грам
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Оцет яблучний - 1 Чайна ложка
- Цукор - 120 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 грам
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Яблуко - 3 штуки
- Горіхи волоські - 30 грам