Рецепт Яблучний кекс фото

Яблучний кекс
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Яблука
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам класичний рецепт яблучного кексу. Це англійський варіант, де дотримуються правила"4/4" - яйця, мука, масло і цукор беруться в рівних пропорціях. Дуже смачно, спробуйте!

Опис приготування:

Цей яблучний кекс в домашніх умовах готується дуже швидко, а виходить дуже смачним. Така випічка підходить і для святкових застіль, і як доповнення до чаю для домочадців. Спробуйте, це просто!

  • Борошно - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Яблука - 3 штуки
  • Сода - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 1 щіпка (для прикраси)
яблучний кекс - фото крок 1
1. Розм'якшене масло збивайте з яйцями і цукром. Коли маса стане однорідною, додамо борошно і соду. Ще раз перемішати, викладаємо у форму. Туди ж - яблука шматочками.
яблучний кекс - фото крок 2
2. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах в духовці. Коли сірник з тіста виходить суха, - можна діставати.
яблучний кекс - фото крок 3
3. При подачі посипаємо пудрою. Смачного!

Схожі рецепти