Яблучний кекс
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам класичний рецепт яблучного кексу. Це англійський варіант, де дотримуються правила"4/4" - яйця, мука, масло і цукор беруться в рівних пропорціях. Дуже смачно, спробуйте!
Цей яблучний кекс в домашніх умовах готується дуже швидко, а виходить дуже смачним. Така випічка підходить і для святкових застіль, і як доповнення до чаю для домочадців. Спробуйте, це просто!
- Борошно - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Яблука - 3 штуки
- Сода - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 щіпка (для прикраси)

1. Розм'якшене масло збивайте з яйцями і цукром. Коли маса стане однорідною, додамо борошно і соду. Ще раз перемішати, викладаємо у форму. Туди ж - яблука шматочками.

2. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах в духовці. Коли сірник з тіста виходить суха, - можна діставати.

3. При подачі посипаємо пудрою. Смачного!