Рецепт Яблучні млинці фото

Яблучні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам набридло готувати млинці за традиційними рецептами, спробуйте спекти яблучні млинці. Смачні та незвичайні, з легким яблучним післясмаком, ці млинці безсумнівно сподобаються і дорослим, і дітям.

Опис приготування:

Хочете здивувати своїх домочадців млинцями з незвичайним смаком? Я розповім вам, як приготувати яблучні млинці. Для приготування тіста для яблучних млинців будемо використовувати яблучне пюре для дитячого харчування. Але цілком можна приготувати пюре з яблук: запекти яблука в мікрохвильовці чи духовці і потім використовувати запечену м'якоть.

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Яблучне пюре - 150 грам (для дитячого харчування)
  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
яблучні млинці - фото крок 1
У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль, цукор і злегка збиваємо. Додаємо половину молока і яблучне пюре. Перемішуємо.
яблучні млинці - фото крок 2
Муку змішаємо з розпушувачем і додамо в отриману масу. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок.
яблучні млинці - фото крок 3
Тепер додамо молоко, що залишилося і рослинне масло, добре розмішати тісто до однорідності і залишимо хвилин на 20.
яблучні млинці - фото крок 4
Перед випіканням ще раз розмішати тісто і починаємо смажити на добре розігрітій, перевіреної сковороді для млинців.

Схожі рецепти