Яблучні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам набридло готувати млинці за традиційними рецептами, спробуйте спекти яблучні млинці. Смачні та незвичайні, з легким яблучним післясмаком, ці млинці безсумнівно сподобаються і дорослим, і дітям.
Опис приготування:
Хочете здивувати своїх домочадців млинцями з незвичайним смаком? Я розповім вам, як приготувати яблучні млинці. Для приготування тіста для яблучних млинців будемо використовувати яблучне пюре для дитячого харчування. Але цілком можна приготувати пюре з яблук: запекти яблука в мікрохвильовці чи духовці і потім використовувати запечену м'якоть.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Яблучне пюре - 150 грам (для дитячого харчування)
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль, цукор і злегка збиваємо. Додаємо половину молока і яблучне пюре. Перемішуємо.
Муку змішаємо з розпушувачем і додамо в отриману масу. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок.
Тепер додамо молоко, що залишилося і рослинне масло, добре розмішати тісто до однорідності і залишимо хвилин на 20.
Перед випіканням ще раз розмішати тісто і починаємо смажити на добре розігрітій, перевіреної сковороді для млинців.