Рецепт Яблучне повидло просте фото

Яблучне повидло просте
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня , Канадська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Солодке, Заготовки

Немає нічого смачнішого, ніж в холодну пору року намазати яблучне повидло на хліб і запити його молоком. Тому ділюся, як приготувати просте яблучне повидло, яке підійде і для випічки, і до чаю.

Приготування яблучного повидла - дуже простий процес. Якщо вам не подобається кориця або гвоздика, їм, звичайно ж, можна не додавати. Але з цими спеціями повидло набуває аромат новорічних свят Краще закручувати його в невеликі банки. Зберігається ця консервація досить довго.

  • Яблука - 1500 грам
  • Вода - 3, 5 склянки
  • Обкладинка - 3/4 чайних ложки
  • Мелена гвоздика - 1/4 чайних ложки
1
Помийте яблука, потім очистіть їх від шкірки і насіння.
2
Наріжте яблука дольками, помістіть їх в каструлю, додайте воду і на середньому вогні доведіть до кипіння. Потім на повільному вогні тушкуйте яблука 30 хвилин.
3
Коли вони стануть м'якими, збийте тушковані яблука блендером до стану пюре.
4
У чистій каструлі змішайте яблучне пюре, додайте цукор, корицю і гвоздику. Доведіть до кипіння на повільному вогні, часто помішуючи. Приберіть каструлю з вогню, коли пюре загусне і буде триматися на ложці.
5
Заповніть стерилізовані банки на 3/4, постарайтеся прибрати повітря. Закрутіть кришкою, коли повидло повністю охолоне.

Схожі рецепти