Рецепт Яблучне повидло на швидку руку фото

Яблучне повидло на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На швидку руку
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Для любителів простий консервації пропоную на замітку відмінний варіант приготування яблучного повидла на швидку руку без зайвих клопотів і часу.

Опис приготування:

Приготувати яблучне повидло на швидку руку в домашніх умовах можна не тільки на зиму, але і для випічки, наприклад.

1. Насамперед потрібно відібрати найбільш стиглі, м'які яблука.

2. Вимити, очистити їх від шкірки і розрізати навпіл.

3. Видалити серцевину, хвостики і натерти яблука на тертці.

4. Викласти відразу яблука в каструлю.

5. Додати цукор. В рецепт приготування яблучного повидла на швидку руку для заготовки на зиму краще використовувати стільки ж цукру, скільки і яблук. Для вживання повидла відразу можна додавати цукор за смаком.

6. Надіслати каструлю на плиту. Якщо яблука не дуже соковиті, можна додати трохи води.

7. Довести до кипіння, прибрати вогонь і проварити близько 5-7 хвилин.

8. У процесі потрібно постійно помішувати, щоб повидло не пригоріло.

9. Після зняти з вогню і можна викладати в стерилізовані банки і закочувати.

Ось такий дуже простий спосіб, як приготувати яблучне повидло на швидку руку.

  • Яблука - 1 кілограм
  • Цукор - 800-950 грам
Приготувати яблучне повидло на швидку руку в домашніх умовах можна не тільки на зиму, але і для випічки, наприклад.

1. Насамперед потрібно відібрати найбільш стиглі, м'які яблука.

2. Вимити, очистити їх від шкірки і розрізати навпіл.

3. Видалити серцевину, хвостики і натерти яблука на тертці.

4. Викласти відразу яблука в каструлю.

5. Додати цукор. В рецепт приготування яблучного повидла на швидку руку для заготовки на зиму краще використовувати стільки ж цукру, скільки і яблук. Для вживання повидла відразу можна додавати цукор за смаком.

6. Надіслати каструлю на плиту. Якщо яблука не дуже соковиті, можна додати трохи води.

7. Довести до кипіння, прибрати вогонь і проварити близько 5-7 хвилин.

8. У процесі потрібно постійно помішувати, щоб повидло не пригоріло.

9. Після зняти з вогню і можна викладати в стерилізовані банки і закочувати.

Ось такий дуже простий спосіб, як приготувати яблучне повидло на швидку руку.

Схожі рецепти