Рецепт Яблучне повидло на швидку руку фото

Яблучне повидло на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На швидку руку
Заготовки

Для любителів простий консервації пропоную на замітку відмінний варіант приготування яблучного повидла на швидку руку без зайвих клопотів і часу.

Приготувати яблучне повидло на швидку руку в домашніх умовах можна не тільки на зиму, але і для випічки, наприклад.

1. Насамперед потрібно відібрати найбільш стиглі, м'які яблука.

2. Вимити, очистити їх від шкірки і розрізати навпіл.

3. Видалити серцевину, хвостики і натерти яблука на тертці.

4. Викласти відразу яблука в каструлю.

5. Додати цукор. В рецепт приготування яблучного повидла на швидку руку для заготовки на зиму краще використовувати стільки ж цукру, скільки і яблук. Для вживання повидла відразу можна додавати цукор за смаком.

6. Надіслати каструлю на плиту. Якщо яблука не дуже соковиті, можна додати трохи води.

7. Довести до кипіння, прибрати вогонь і проварити близько 5-7 хвилин.

8. У процесі потрібно постійно помішувати, щоб повидло не пригоріло.

9. Після зняти з вогню і можна викладати в стерилізовані банки і закочувати.

Ось такий дуже простий спосіб, як приготувати яблучне повидло на швидку руку.

  • Яблука - 1 кілограм
  • Цукор - 800-950 грам
Приготувати яблучне повидло на швидку руку в домашніх умовах можна не тільки на зиму, але і для випічки, наприклад.

1. Насамперед потрібно відібрати найбільш стиглі, м'які яблука.

2. Вимити, очистити їх від шкірки і розрізати навпіл.

3. Видалити серцевину, хвостики і натерти яблука на тертці.

4. Викласти відразу яблука в каструлю.

5. Додати цукор. В рецепт приготування яблучного повидла на швидку руку для заготовки на зиму краще використовувати стільки ж цукру, скільки і яблук. Для вживання повидла відразу можна додавати цукор за смаком.

6. Надіслати каструлю на плиту. Якщо яблука не дуже соковиті, можна додати трохи води.

7. Довести до кипіння, прибрати вогонь і проварити близько 5-7 хвилин.

8. У процесі потрібно постійно помішувати, щоб повидло не пригоріло.

9. Після зняти з вогню і можна викладати в стерилізовані банки і закочувати.

Ось такий дуже простий спосіб, як приготувати яблучне повидло на швидку руку.

Схожі рецепти