Яблучне повидло на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів простий консервації пропоную на замітку відмінний варіант приготування яблучного повидла на швидку руку без зайвих клопотів і часу.
Приготувати яблучне повидло на швидку руку в домашніх умовах можна не тільки на зиму, але і для випічки, наприклад.
1. Насамперед потрібно відібрати найбільш стиглі, м'які яблука.
2. Вимити, очистити їх від шкірки і розрізати навпіл.
3. Видалити серцевину, хвостики і натерти яблука на тертці.
4. Викласти відразу яблука в каструлю.
5. Додати цукор. В рецепт приготування яблучного повидла на швидку руку для заготовки на зиму краще використовувати стільки ж цукру, скільки і яблук. Для вживання повидла відразу можна додавати цукор за смаком.
6. Надіслати каструлю на плиту. Якщо яблука не дуже соковиті, можна додати трохи води.
7. Довести до кипіння, прибрати вогонь і проварити близько 5-7 хвилин.
8. У процесі потрібно постійно помішувати, щоб повидло не пригоріло.
9. Після зняти з вогню і можна викладати в стерилізовані банки і закочувати.
Ось такий дуже простий спосіб, як приготувати яблучне повидло на швидку руку.
- Яблука - 1 кілограм
- Цукор - 800-950 грам
1. Насамперед потрібно відібрати найбільш стиглі, м'які яблука.
2. Вимити, очистити їх від шкірки і розрізати навпіл.
3. Видалити серцевину, хвостики і натерти яблука на тертці.
4. Викласти відразу яблука в каструлю.
5. Додати цукор. В рецепт приготування яблучного повидла на швидку руку для заготовки на зиму краще використовувати стільки ж цукру, скільки і яблук. Для вживання повидла відразу можна додавати цукор за смаком.
6. Надіслати каструлю на плиту. Якщо яблука не дуже соковиті, можна додати трохи води.
7. Довести до кипіння, прибрати вогонь і проварити близько 5-7 хвилин.
8. У процесі потрібно постійно помішувати, щоб повидло не пригоріло.
9. Після зняти з вогню і можна викладати в стерилізовані банки і закочувати.
Ось такий дуже простий спосіб, як приготувати яблучне повидло на швидку руку.