Рецепт Секретне яблучне повидло фото

Секретне яблучне повидло
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
Для дітей, На сніданок, Десерт
Солодке, Заготовки

Секретне яблучне повидло - так ми назвали яблучний джем, після того, як подруга прийшла до нас в гості. Їй настільки сподобалося, що вона весь вечір випитувала секрет приготування. Ділюся!

Як приготувати секретне яблучне повидло? Насправді, секрет дуже простий, я додаю пектин при варінні повидла, тому виходить така гарна і щільна консистенція. Для приготування повидла я беру зелені яблука, так як люблю кисло-солодкий смак. Але, в цілому, можна взяти яблука будь-якого сорту, тільки відрегулюйте кількість цукру. Повидло можна їсти відразу або закатати в банки на зиму. Готуйте, пробуйте і насолоджуйтеся!

  • Яблука - 1 кілограм
  • Пектин - 11 грам
  • Цукор - 700 грам
  • Вода - 1/2 склянки
секретне яблучне повидло - фото крок 1
Яблука помийте і очистіть від шкірки.
секретне яблучне повидло - фото крок 2
Видаліть серцевини і наріжте на невеликі шматочки.
секретне яблучне повидло - фото крок 3
Додайте воду до яблук і поставте на вогонь. Варіть, поки яблука не стануть м'якими.
секретне яблучне повидло - фото крок 4
Додайте цукор, пектин і збийте за допомогою блендера до однорідності. Знову поставте на вогонь і варіть до загустіння. Povidlo готівки!

Схожі рецепти