Вуха в казані
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше і смачніше наваристою юшки з свіжевиловленої рибки? уже представили, наскільки це смачно? Ще б! Пропоную вам на замітку цей простий і класний рецепт без особливого клопоту.
Хочу розповісти, як приготувати юшку в казані. В даному випадку показаний варіант для пікніка, тобто на багатті, але зварити юшку можна і на плиті. При мінімумі інгредієнтів у вас вийде приголомшливе блюдо. За бажанням можете додати найрізноманітніші спеції, ароматні трави, щоб зробити юшку ще смачніше.
- Судак - 3-4 штук
- Картопля - 1 кілограм
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 3 штуки
- Сіль, лавровий лист, перець - За смаком
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів використовується в цій страві.
2. Рибку вимийте і очистіть від луски (можна нарізати її шматочками при бажанні). Підсолити і відкладіть на час в сторону.
3. Очистіть цибулю і моркву. Наріжте великими шматочками і викладіть на решітку. Обсмажте з двох сторін до скоринки. Це додасть вусі особливий аромат.
4. У казан тим часом налийте воду, додайте картоплю і поставте на вогонь. Після закипання підсолити за смаком.
5. Викладіть підсмажені овочі. Варіть хвилин 15.
6. Додайте в казан рибку, перець за смаком і лавровий лист для аромату. Проваріть ще хвилин 10-12 - і все, можна подавати вуха до столу. Перед подачею можна додати трохи горілки.
Смачного!
Смачного!