Рецепт ВНС в Діжоні фото

ВНС в Діжоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сибас
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Пропоную приготувати рибу, в даному випадку - сибаса, в Діжоні. Рибка запікається в сметанно-гірчичному соусі і виходить дуже соковитою, ніжною і ароматною. Заходьте і дивіться, як її приготувати!

Опис приготування:

Сібас - рибка не зовсім дешева, але це не означає, що ви не зможете скористатися даними рецептом. Це може бути не сібас, а, наприклад, короп. Або будь-яка свіжа риба, яка вам до смаку. Рибу необхідно випатрати, потім замаринувати на 30 хвилин в сухому часнику, а потім залити соусом зі сметани зі сметани, гірчиці і лимонного соку. Запікається така рибка всього 30-40 хвилин. Виходить вона дуже ніжною, з смачним пікантним соусом.

  • Сибас - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Кріп сушений - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
вНС в Діжоні - фото крок 1
1. Рибку попатраєте, видаліть голову і хвіст.
Хоча якщо ви любите поїсти риб'ячу голову, то можете залишити.
вНС в Діжоні - фото крок 2
2. Зробіть поперечні надрізи в рибі. Додати сіль, поперчіть, посипте часниковим порошком і залиште маринуватися хвилин на 30.
вНС в Діжоні - фото крок 3
3. Змішайте сметану, гірчицю, нарізану цибулю, кріп і лимонний сік.
вНС в Діжоні - фото крок 4
4. Викладіть рибу в жароміцних форму.
вНС в Діжоні - фото крок 5
5. Залийте соусом.
вНС в Діжоні - фото крок 6
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 35-40. Подайте з зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти