Вистрибують булочки
(покроковий рецепт з фото)
Існує прекрасна альтернатива заварним тістечком: вистрибують булочки! Приготувати їх дуже легко і швидко, але, незважаючи на це, виходять такі булочки повітряними, легкими і смачними!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вистрибують булочки. Це дуже цікавий варіант приготування булочок, які за своєю структурою дуже схожі на вироби з заварного тіста. Такі булочки можна начинити кремом або нафарширувати м'ясом, салатом, сирною масою. Рекомендую використовувати силіконові форми для випічки, так як з їх допомогою набагато легше дістати гарячі булочки, не пошкодивши їх. Не відкривайте дверцята духовці під час випікання, щоб булочки НЕ опали.
- Борошно - 140 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Масло вершкове розтоплене - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки

1. Приготуйте тісто: яйця кімнатної температури злегка збийте вінчиком, додайте до них сіль, розтоплене вершкове масло, молоко кімнатної температури. Збийте, щоб вийшла однорідна маса.

2. Додайте невеликими порціями борошно, ретельно перемішуючи, щоб розбити всі грудки. Форми змастіть вершковим маслом і заповніть їх тестом до половини.

3. Випікайте булочки в розігрітій до 230 градусів духовці 15 хвилин, потім зменшите температуру до 180 градусів і випікайте 15 хвилин. Гарячі булочки дістаньте з форм. Смачного!