Рецепт Вистрибують булочки фото

Вистрибують булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Булочки

Існує прекрасна альтернатива заварним тістечком: вистрибують булочки! Приготувати їх дуже легко і швидко, але, незважаючи на це, виходять такі булочки повітряними, легкими і смачними!

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вистрибують булочки. Це дуже цікавий варіант приготування булочок, які за своєю структурою дуже схожі на вироби з заварного тіста. Такі булочки можна начинити кремом або нафарширувати м'ясом, салатом, сирною масою. Рекомендую використовувати силіконові форми для випічки, так як з їх допомогою набагато легше дістати гарячі булочки, не пошкодивши їх. Не відкривайте дверцята духовці під час випікання, щоб булочки НЕ опали.

  • Борошно - 140 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Масло вершкове розтоплене - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
вистрибують булочки - фото крок 1
1. Приготуйте тісто: яйця кімнатної температури злегка збийте вінчиком, додайте до них сіль, розтоплене вершкове масло, молоко кімнатної температури. Збийте, щоб вийшла однорідна маса.
вистрибують булочки - фото крок 2
2. Додайте невеликими порціями борошно, ретельно перемішуючи, щоб розбити всі грудки. Форми змастіть вершковим маслом і заповніть їх тестом до половини.
вистрибують булочки - фото крок 3
3. Випікайте булочки в розігрітій до 230 градусів духовці 15 хвилин, потім зменшите температуру до 180 градусів і випікайте 15 хвилин. Гарячі булочки дістаньте з форм. Смачного!

Схожі рецепти