Рецепт Висновок луки фото

Висновок луки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Овочі , Пісочне тісто , Цибуля
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Торти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ні для кого не секрет, що з цибулею можна зробити смачні пироги, інші види випічки і навіть десерт. Перед цим його варто правильно підготувати. Розповідаю про рецепт, як приготувати цибульний тарт.

Опис приготування:

До лушпиння начинці варто обов'язково додати сир, так смак буде набагато м'якше і цікавіше. Ви можете використовувати готове заморожене тісто або зробити його безпосередньо перед приготуванням. Використовуйте червоний солодкий лук, свіжі або сушені трави. Подавайте пиріг після охолодження або трохи теплий.

  • Пісочне тісто - 450 грам
  • Червона цибуля - 3 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Чебрець свіжий - 0, 5 чайних ложки
  • Сир твердий - 100 грам
висновок луки - фото крок 1
1. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями. У сотейник викладіть вершкове масло і додайте оливкову. Викладіть цибулю в розігріте масло, приправити сіллю.
висновок луки - фото крок 2
2. Обсмажуйте цибулю на середньому вогні 10 хвилин, потім зменшіть його до мінімуму і готуйте близько 40 хвилин, періодично помішуючи. Влийте бальзамічний оцет, обсмажуйте ще 10 хвилин.
висновок луки - фото крок 3
3. Розкачайте тісто в тонкий пласт, викладіть по центру половину натертого сиру.
висновок луки - фото крок 4
4. Поверх сиру укладіть карамелізований лук, посипте свіжим (або сушеним) чебрецем.
висновок луки - фото крок 5
5. Решта краю загорніть на лушпиння начинку.
висновок луки - фото крок 6
6. Додайте поверх лука залишився тертий сир.
висновок луки - фото крок 7
7. Запікайте тарт в розігрітому до 210 градусів духовці 10 хвилин, потім зменшіть до 180 градусів і запікайте ще 20-25 хвилин. Готовий пиріг остудіть протягом 10-15 хвилин.

Схожі рецепти