Рецепт Вишневий кисіль фото

Вишневий кисіль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Напої , Кислий
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Якщо навіть ви не великий шанувальник цього напою, як приготувати вишневий кисіль, ви все ж повинні знати, - адже з вишні він виходить настільки соковитим і смачним, що байдужим не залишить нікого

Опис приготування:

Вишневий кисіль в домашніх умовах завжди виходить смачним і ароматним, - в зиязик пору в гарячому вигляді зігріває, а влітку, з холодильника, - немає нічого більш освіжаючого. А якщо ще і м'яти в нього додати… Приголомшливо Словом, розповідаю, як приготувати вишневий кисіль:

1. Якщо у вас заморожені вишні, то попередньо розморозимо, а якщо свіжі, - то чистимо від гілочок, моєму, і позбавляємося від кісточок.

2. Ягоди заливаємо водою і ставимо на плиту варитися під кришкою на середньому вогні.

3. А тим часом крохмаль розводимо в половині склянки чистої води.

4. Чекаємо, коли наша вишнева вода закипить, трохи зменшимо вогонь, усипаємо цукор, потроху заливаємо розбавлений крохмаль, і перемішуємо ретельно.

5. Наш простий рецепт вишневого киселю вже практично готовий! Залишилося тільки додати корицю, або ж м'яту, - в залежності від того, в якому вигляді ви збираєтеся пити цей напій є, і, як тільки все разом закипить, знімаємо з плити.

Повірте, навіть якщо до цього ви не любили киселі, то вишневий кисіль в домашніх умовах вже точно змінить вашу думку Приємного апетиту!


  • Вишня - 400 грам
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Крохмаль - 6 чайних ложок
  • Вода - 1.5 L
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (за смаком)
Вишневий кисіль в домашніх умовах завжди виходить смачним і ароматним, - в зиязик пору в гарячому вигляді зігріває, а влітку, з холодильника, - немає нічого більш освіжаючого. А якщо ще і м'яти в нього додати… Приголомшливо Словом, розповідаю, як приготувати вишневий кисіль:

1. Якщо у вас заморожені вишні, то попередньо розморозимо, а якщо свіжі, - то чистимо від гілочок, моєму, і позбавляємося від кісточок.

2. Ягоди заливаємо водою і ставимо на плиту варитися під кришкою на середньому вогні.

3. А тим часом крохмаль розводимо в половині склянки чистої води.

4. Чекаємо, коли наша вишнева вода закипить, трохи зменшимо вогонь, усипаємо цукор, потроху заливаємо розбавлений крохмаль, і перемішуємо ретельно.

5. Наш простий рецепт вишневого киселю вже практично готовий! Залишилося тільки додати корицю, або ж м'яту, - в залежності від того, в якому вигляді ви збираєтеся пити цей напій є, і, як тільки все разом закипить, знімаємо з плити.

Повірте, навіть якщо до цього ви не любили киселі, то вишневий кисіль в домашніх умовах вже точно змінить вашу думку Приємного апетиту!

Схожі рецепти