Випічка з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Є такі страви, яке можуть по-справжньому здивувати гостей. З боку вони виглядають дуже ефектно і здаються складними. Але часом вони готуються досить просто. Ось вам приклад такої випічки.
Мій рецепт описує, як приготувати випічку з листкового дріжджового тіста. Завдяки основі покупного тесту створення десерту буде дуже простим. Виходить тістечко, який потрібно буде просочити кремом в холодильнику. Якщо при подачі до нього додати крем і ягоди або горіхи, то буде прекрасний святковий десерт.
- Слоёное тесто бездрожжевое - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко з какао, банку - 1 штука
- Чорнослив - 18 штук
Разморозьте тісто. Наріжте його тонкими смужками (близько сантиметра шириною).
Розігрійте духовку до 180 градусів. На деко покладіть пергаментний папір. Розкладіть на ній смужки. Запікайте тісто протягом 10 хвилин.
Розм'якшене вершкове масло з'єднайте зі згущеним молоком.
Наріжте чорнослив маленькими шматочками. Додайте їх до маслу зі згущеним молоком. Всі інгредієнти замішати в єдину консистенцію.
Застелите стіл харчовою плівкою. Викладіть трохи згущеного крему.
Зверху викладіть шар листкових паличок. Далі знову крем. Проробіть таку процедуру з усіма верствами.
Сформуйте з харчової плівки рулет. Зверху оберніть його фольгою.
Залиште рулет в холодильнику на ніч. При подачі тістечко наріжте шматочками. Приємного чаювання!