Рецепт Випічка з листкового дріжджового тіста фото

Випічка з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Листкове тісто , Вершкове масло , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 5
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Є такі страви, яке можуть по-справжньому здивувати гостей. З боку вони виглядають дуже ефектно і здаються складними. Але часом вони готуються досить просто. Ось вам приклад такої випічки.

Опис приготування:

Мій рецепт описує, як приготувати випічку з листкового дріжджового тіста. Завдяки основі покупного тесту створення десерту буде дуже простим. Виходить тістечко, який потрібно буде просочити кремом в холодильнику. Якщо при подачі до нього додати крем і ягоди або горіхи, то буде прекрасний святковий десерт.

  • Слоёное тесто бездрожжевое - 500 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко з какао, банку - 1 штука
  • Чорнослив - 18 штук
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Разморозьте тісто. Наріжте його тонкими смужками (близько сантиметра шириною).
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Розігрійте духовку до 180 градусів. На деко покладіть пергаментний папір. Розкладіть на ній смужки. Запікайте тісто протягом 10 хвилин.
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Розм'якшене вершкове масло з'єднайте зі згущеним молоком.
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Наріжте чорнослив маленькими шматочками. Додайте їх до маслу зі згущеним молоком. Всі інгредієнти замішати в єдину консистенцію.
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Застелите стіл харчовою плівкою. Викладіть трохи згущеного крему.
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
Зверху викладіть шар листкових паличок. Далі знову крем. Проробіть таку процедуру з усіма верствами.
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 7
Сформуйте з харчової плівки рулет. Зверху оберніть його фольгою.
випічка з листкового дріжджового тіста - фото крок 8
Залиште рулет в холодильнику на ніч. При подачі тістечко наріжте шматочками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти