Солодка випічка з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Листкове тісто є універсальним, з ним можна робити різні варіанти закусочної і десертною випічки. Я розповім, як приготувати солодку випічку з листкового тіста, а саме пиріг з яблуками.
Якщо використовувати размороженное листкове тісто, то можна приготувати такий яблучний пиріг всього за якихось 35-40 хвилин. При цьому випікання в духовці займе 30 хвилин, а підготовка продуктів і формування пирога тут неймовірно швидкі. Пробуйте і угощайтесь!
- Тісто листкове - 300 грам
- Яблука - 4 штуки (солодкі, середнього розміру)
- Вершкове масло - 45 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Абрикосовий джем - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - За смаком
- Ванільний цукор - За смаком
1
Разморозьте пласт листкового тіста. Потім розкачати його за формою кола.
2
Яблука очистіть і наріжте тонкими часточками. Завантажте їх на шар тіста, отсупів по парі сантиметрів від країв.
3
Розтопити вершкове масло і змастіть їм яблука. Змішайте цукор з ваніліном і корицею, посипте яблука.
4
Кінець, які ми залишили, загорніть поверх яблук. Змастіть краї молоком.
5
Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте пиріг півгодини.
6
Готову випічку дістаньте і змастіть абрикосовим джемом. Коли охолоне, можна буде пробувати.