Рецепт Випічка з листкового дріжджового тіста з сиром фото

Випічка з листкового дріжджового тіста з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Яблука, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Пироги

Якщо вам захотілося приготувати домашній пиріг, тоді досить взяти тісто готове і приготувати апетитний пиріг менш, чим за 40 хвилин! Рекомендую рецепт приготування смачної випічки на замітку!

Коли часу мало, а смачненького хочеться, тоді можна приготувати пиріг з готового листкового тіста. Тут я покажу, як приготувати випічку з листкового дріжджового тіста з сиром. До речі, можете з такого тесту і з тієї ж начинкою робити слойки сирні, це теж нескладно. В цілому, головне в приготуванні, щоб сир був жирненьким і не рідким.

  • Тісто листкове дріжджове - 600 грам
  • Сир - 500 грам
  • Яблука - 2-3 штук
  • Брусниця - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Ванілін - За смаком
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 1
Розкачайте готове тісто в два пласта: для основи і верху. Сир перетріть з цукром, ваніліном і яйцем.
Викладіть у форму (у мене була силіконова, тому я її не змащувала) один пласт, зробіть бортики, викладіть спочатку сир.
Поверх викладіть промиту брусницю і порізані на кубики (або соломкою) яблука.
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 2
Накрийте другим пластом, глухий кінець, зробіть надрізи, щоб пиріг всередині пропікся.
Надішліть в розігріту до 180-200 З духовку на півгодини.
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 3
По бажанню, якщо хочете, щоб у пирога була рум'яна кірочка, для 5 хвилин до кінця запікання можете змастити пиріг жовтком і повернути в духовку доготувати.
Перед подачею дайте пирога охолонути.
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 4
Приємного чаювання!

Схожі рецепти