Випічка з листкового дріжджового тіста з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам захотілося приготувати домашній пиріг, тоді досить взяти тісто готове і приготувати апетитний пиріг менш, чим за 40 хвилин! Рекомендую рецепт приготування смачної випічки на замітку!
Коли часу мало, а смачненького хочеться, тоді можна приготувати пиріг з готового листкового тіста. Тут я покажу, як приготувати випічку з листкового дріжджового тіста з сиром. До речі, можете з такого тесту і з тієї ж начинкою робити слойки сирні, це теж нескладно. В цілому, головне в приготуванні, щоб сир був жирненьким і не рідким.
- Тісто листкове дріжджове - 600 грам
- Сир - 500 грам
- Яблука - 2-3 штук
- Брусниця - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Ванілін - За смаком
Розкачайте готове тісто в два пласта: для основи і верху. Сир перетріть з цукром, ваніліном і яйцем.
Викладіть у форму (у мене була силіконова, тому я її не змащувала) один пласт, зробіть бортики, викладіть спочатку сир.
Поверх викладіть промиту брусницю і порізані на кубики (або соломкою) яблука.
Викладіть у форму (у мене була силіконова, тому я її не змащувала) один пласт, зробіть бортики, викладіть спочатку сир.
Поверх викладіть промиту брусницю і порізані на кубики (або соломкою) яблука.
Накрийте другим пластом, глухий кінець, зробіть надрізи, щоб пиріг всередині пропікся.
Надішліть в розігріту до 180-200 З духовку на півгодини.
Надішліть в розігріту до 180-200 З духовку на півгодини.
По бажанню, якщо хочете, щоб у пирога була рум'яна кірочка, для 5 хвилин до кінця запікання можете змастити пиріг жовтком і повернути в духовку доготувати.
Перед подачею дайте пирога охолонути.
Перед подачею дайте пирога охолонути.
Приємного чаювання!