Рецепт Випічка з листкового дріжджового тіста з сиром фото

Випічка з листкового дріжджового тіста з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Якщо вам захотілося приготувати домашній пиріг, тоді досить взяти тісто готове і приготувати апетитний пиріг менш, чим за 40 хвилин! Рекомендую рецепт приготування смачної випічки на замітку!

Опис приготування:

Коли часу мало, а смачненького хочеться, тоді можна приготувати пиріг з готового листкового тіста. Тут я покажу, як приготувати випічку з листкового дріжджового тіста з сиром. До речі, можете з такого тесту і з тієї ж начинкою робити слойки сирні, це теж нескладно. В цілому, головне в приготуванні, щоб сир був жирненьким і не рідким.

  • Тісто листкове дріжджове - 600 грам
  • Сир - 500 грам
  • Яблука - 2-3 штук
  • Брусниця - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Ванілін - За смаком
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 1
Розкачайте готове тісто в два пласта: для основи і верху. Сир перетріть з цукром, ваніліном і яйцем.
Викладіть у форму (у мене була силіконова, тому я її не змащувала) один пласт, зробіть бортики, викладіть спочатку сир.
Поверх викладіть промиту брусницю і порізані на кубики (або соломкою) яблука.
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 2
Накрийте другим пластом, глухий кінець, зробіть надрізи, щоб пиріг всередині пропікся.
Надішліть в розігріту до 180-200 З духовку на півгодини.
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 3
По бажанню, якщо хочете, щоб у пирога була рум'яна кірочка, для 5 хвилин до кінця запікання можете змастити пиріг жовтком і повернути в духовку доготувати.
Перед подачею дайте пирога охолонути.
випічка з листкового дріжджового тіста з сиром - фото крок 4
Приємного чаювання!

Схожі рецепти