Випічка з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити випічку з дріжджового тіста швидко і просто! наприклад, можна приготувати такий милий пиріг на швидку руку! Спробуйте, це смачна і легка випічка. Вам сподобається!
Це дуже швидкий і простий рецепт випічки з дріжджового тіста. Вам обов'язково сподобається! Я зазвичай такі швидкі пироги роблю в разі, якщо після готування чогось більш масштабного залишився шматок розмороженого тесту, яке назад заморожувати сенсу немає. А ось зробити таку випічку - це завжди гарна ідея!
- Тісто дріжджове - 400 грам
- Ягоди - 150 грам
- Цукор - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Яйця - 4 штуки
1. Рецепт дуже простий. Тісто розморозимо і викладаємо шаром у форму, формуючи бортики. Далі викладемо ягідки.
2. В окремій мисці змішаємо яйця з цукром до однорідності. Можна навіть збити міксером, щоб маса швидше збільшилася в обсязі. Далі акуратно домішали сир і перетираємо все разом до однорідності. Заливаємо сумішшю ягоди і відправляємо майбутній пиріг в духовку.
3. Пиріг я випікаю півгодини при 200 градусах в духовці. Спробуйте, це дуже смачно!