Солодка випічка без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати солодку випічку без яєць. Готувати ми будемо дуже смачні печива з корицею і цукром, проте в їх складі не буде яєць. Що ж, приступаємо негайно!
Такі печива з корицею без яєць прекрасно підійдуть до чаю, кава і навіть какао! Вони безсумнівно сподобаються вашим діткам, а також дорослим. Випічка без яєць готується швидко і просто, і обов'язково потрапить в список рецептів-фаворитів. Під час приготування цього печива на кухні буде стояти неймовірно смачний аромат кориці.
- Вершкове масло - 3/4 склянки
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/4 склянки
- Мелена кориця - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1/4 склянки (для глазурі )
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 1/2 склянки
1
Приготування солодкої випічки без яєць починаємо з того, що збиваємо розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою, ваніллю і сіллю до однорідності міксером або віночком.
2
Тепер просіюємо пшеничне борошно і додаємо її до загальної суміші, замішуємо тісто.
На деко поміщаємо пергаментний папір, яку змащуємо маслом.
На деко поміщаємо пергаментний папір, яку змащуємо маслом.
3
В окремій ємності змішуємо цукор і мелену корицю, ретельно перемішуємо і рівномірно розподіляємо цю суміш по всій поверхні розкачане тісто. Звертаємо тісто в рулет і прибираємо в холодильник на 2 годину.
4
Через 2 години дістаємо рулетик з холодильника і нарізаємо на рівні шматочки. Розподіляємо їх по листу, духовку розігріваємо до 175 градусів . Випікатися печива будуть протягом 13-15 хвилин.
5
Коли печива будуть готові, їм необхідно буде охолонути. В цей час приготуємо цукрову глазур, для цього в сотейнику змішаємо цукрову пудру і молоко, доведемо до кипіння і полити печива. Солодка випічка без яєць готова, смачного!