Вегетаріанська випічка без яєць
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви не знайдете продуктів тваринного походження, адже рецепт у нас вегетаріанський. Випічка виходить чудовою і без яєць. Банановий аромат і хрустка основа, печиво то, що треба!
Приготуємо вегетаріанську випічку без яєць або по-простому - бананове печиво. Подрібнюємо в блендері банани і змішуємо масу з іншими інгредієнтами. Просіваємо в тісто борошно зі спеціями і прянощами, додаємо подрібнений геркулес. З однорідного м'якого, тягучого тесту ми формуємо печиво з родзинками. Випікаємо печиво в духовці приблизно 20 хвилин. Хай щастить!
- Банани - 2 штуки
- Лимон - 1/3 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 1/2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Геркулес пластівці - 0, 5 склянки (подрібнені)
- Спеції - За смаком (кориця і імбир)
- Ізюм - 1 За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Духовку розігрійте до 180 градусів.
Банани подрібнюємо в блендері до однорідного стану (кашеобразного), додаємо лимонний сік, цукор, масло і гашене лимонним соком соду. Перемішуємо масу за допомогою міксера 2-3 хвилини.
Просіваємо в тісто борошно (змішану зі спеціями і прянощами), також додаємо подрібнені геркулесових пластівці.
Ретельно перемішуємо тісто до однорідності.
Перекладаємо печиво в силіконові формочки, зверху прикрашаємо родзинками. Випікаємо печиво в духовці 20 хвилин до красивого і рум'яного кольору.
Смачного!