Вегетаріанська шарлотка без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ви любите випічку, але з якихось причин вам не можна вживати яйця? Ви дотримуєтеся здорового харчування або на дієті? рецепт, як приготувати вегетаріанську шарлотку без яєць, спеціально для Вас!
Опис приготування:
Перейти на пісну випічку не складе вам праці, якщо знати деякі секрети.
Фруктове пюре в випічці замінює сметану, рослинна олія - вершкове. Льняна мука замінює білок курячого яйця, будучи сполучною компонентом.
А ще лляна мука є цінним харчовим продуктом
Рослинного походження для здорового харчування.
Рекомендується вживати до 1-2 столових ложок протягом дня,
Додаючи в салати або каші.
Якщо немає льняної муки, ви можете купити насіння льону в будь-якій аптеці, підсушити їх на сухій сковороді і змолоти в кавомолці.
Готуйте на здоров'я!
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Борошно лляне - 2 Ст. Ложки
- Вода газована - 175 мілілітрів
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Яблучне пюре - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яблука - 2 штуки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цукор, сіль, рослинне масло і яблучне пюре змішайте занурювальним блендером.
Додайте до них лляну борошно, перемішайте.
Додайте газовану воду і соду, перемішайте.
Додайте тепер борошно пшеничне, перемішайте тісто за допомогою вилки.
Яблука поріжте на кубики.
Силіконову форму збризніть водою. Викладіть в неї половину тесту і нарізані яблука, посипте корицею.
Викладіть тепер тісто. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин (до сухої сірники).
Остудіть і подавайте його до столу. Приємного чаювання!