Вегетаріанська шарлотка без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите випічку, але з якихось причин вам не можна вживати яйця? Ви дотримуєтеся здорового харчування або на дієті? рецепт, як приготувати вегетаріанську шарлотку без яєць, спеціально для Вас!
Перейти на пісну випічку не складе вам праці, якщо знати деякі секрети.
Фруктове пюре в випічці замінює сметану, рослинна олія - вершкове. Льняна мука замінює білок курячого яйця, будучи сполучною компонентом.
А ще лляна мука є цінним харчовим продуктом
Рослинного походження для здорового харчування.
Рекомендується вживати до 1-2 столових ложок протягом дня,
Додаючи в салати або каші.
Якщо немає льняної муки, ви можете купити насіння льону в будь-якій аптеці, підсушити їх на сухій сковороді і змолоти в кавомолці.
Готуйте на здоров'я!
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Борошно лляне - 2 Ст. Ложки
- Вода газована - 175 мілілітрів
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Яблучне пюре - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яблука - 2 штуки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цукор, сіль, рослинне масло і яблучне пюре змішайте занурювальним блендером.
Додайте до них лляну борошно, перемішайте.
Додайте газовану воду і соду, перемішайте.
Додайте тепер борошно пшеничне, перемішайте тісто за допомогою вилки.
Яблука поріжте на кубики.
Силіконову форму збризніть водою. Викладіть в неї половину тесту і нарізані яблука, посипте корицею.
Викладіть тепер тісто. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин (до сухої сірники).
Остудіть і подавайте його до столу. Приємного чаювання!