Шарлотка без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний вегетаріанський рецепт шарлотки без яєць. Повірте, так навіть смачніше. Кілька разів приготувавши цю шарлотку, я переконався, що дана рецептура набагато краще класичної.
Перед вами простий рецепт приготування шарлотки без яєць. Даний рецепт відноситься до вегетаріанської кухні. І треба сказати, рецепт відмінний. Для вимірювання інгредієнтів використовуйте один і той же стакан. Якщо у вас велика сковорода (як на фото нижче), беріть склянку об'ємом 250 мл., якщо ж трохи менше - то 200 мл. За великим рахунком, цей рецепт відмінно підійде для випічки будь-яких пирогів. По бажанню, ви можете додати до начинки з яблук, наприклад ягоди на свій розсуд. Успішного приготування!
- Борошно - 1 Склянка
- Манька - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Кефір - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Яблука - 5-6 штук
Змішайте в одній ємності борошно, манку, цукор і соду. Додайте масло і розітріть вилкою. Потім влийте кефір і перемішайте. Testo майже.
Тепер дрібно наріжте яблука і покладіть на змащену маслом сковороду.
Залийте яблука тестом.
Помістіть форму з шарлоткою в попередньо розігріту до 220 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Готово! Смачного!