Рецепт Шарлотка з двох яєць фото

Шарлотка з двох яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Найпростіший і дуже смачний яблучний пиріг. Для тіста, як правило, використовують 3 яйця і склянку борошна, але сьогодні запропоную рецепт в розрахунку на 2 яйця. Тесту в такому пирозі буде мало, а яблук багато.

Опис приготування:

Шарлотка наповнена смаком яблук. Тесту в готовій випічці мінімум, воно швидше доповнює основний смак яблук і сухофруктів. Спробуйте, рецепт простий і випічка вдала. По бажанню, додаємо будь-які сухофрукти без кісточок, насіння або горіхи.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 100-120 грам
  • Яблука - 2-3 штук
  • Чорнослив - 7-10 штук
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
шарлотка з двох яєць - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
шарлотка з двох яєць - фото крок 2
Яйця з цукром і сіллю відправляємо в миску.
шарлотка з двох яєць - фото крок 3
Все збиваємо до піни.
шарлотка з двох яєць - фото крок 4
Порціями додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
шарлотка з двох яєць - фото крок 5
У готове тісто кладемо нарізане великими шматочками яблуко.
шарлотка з двох яєць - фото крок 6
Додаємо родзинки і курагу. Все перемішуємо.
шарлотка з двох яєць - фото крок 7
Тісто з наповнювачами перекладаємо в силіконову форму і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
шарлотка з двох яєць - фото крок 8
Sharlotka готовий. Посипаємо її цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти