Шарлотка з двох яєць
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і дуже смачний яблучний пиріг. Для тіста, як правило, використовують 3 яйця і склянку борошна, але сьогодні запропоную рецепт в розрахунку на 2 яйця. Тесту в такому пирозі буде мало, а яблук багато.
Шарлотка наповнена смаком яблук. Тесту в готовій випічці мінімум, воно швидше доповнює основний смак яблук і сухофруктів. Спробуйте, рецепт простий і випічка вдала. По бажанню, додаємо будь-які сухофрукти без кісточок, насіння або горіхи.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 100-120 грам
- Яблука - 2-3 штук
- Чорнослив - 7-10 штук
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Яйця з цукром і сіллю відправляємо в миску.
Все збиваємо до піни.
Порціями додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
У готове тісто кладемо нарізане великими шматочками яблуко.
Додаємо родзинки і курагу. Все перемішуємо.
Тісто з наповнювачами перекладаємо в силіконову форму і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Sharlotka готовий. Посипаємо її цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного чаювання!