Рецепт Двох'ярусний торт фото

Двох'ярусний торт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
ПП рецепти , Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Солодкість морквяного пирога буде відмінною родзинкою вашого столу і складе гідну конкуренцію вже приїлися"Наполеону" і, наприклад, "медовику". Новий, оригінальний рецепт смачного десерту.

Опис приготування:

Двоярусні (двошарові) торти робляться в основному для великого застілля, для великих компаній. Цей морквяний тортик відмінно урізноманітнює ваш список десертів і зможе здивувати будь-якого гостя.

Читайте рецепт, як приготувати двох'ярусний торт, і приступайте до роботи. Час це блюдо займе, само собою, чимало, але результат виправдає це.

Приємного приготування!

  • Яйце - 4 штуки
  • Рослинна олія - 350 мілілітрів
  • Білий цукор - 400 мілілітрів
  • Екстракт ванілі - 2 чайних ложки
  • Борошно - 400 мілілітрів
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Мелена кориця - 2 чайних ложки
  • Морква терта - 600 мілілітрів
  • Волоський горіх - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 мілілітрів (розм'якшене)
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Цукор кондитерський - 800 мілілітрів
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Волоський горіх - 200 мілілітрів
1
Розігрійте духовку до 175 градусів. Візьміть форму для випічки, змастіть її і присипте злегка борошном.
2
У великій мисці збийте яйця, олія, цукор і 2 чайних ложки ванілі. В отриману суміш ввести просіяне борошно, соду, розпушувач, сіль і корицю.
3
Додати моркву і подрібнені горіхи. Всю суміш вилийте в підготовлену форму.
4
Випікайте близько 50 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою (працюйте в центр торта і діставайте, поки зубочістка не буде чистою).
5
Дістаньте, дайте постояти в формі ще хвилин 10, далі вийміть з форми і дайте повністю охолонути.
6
Розділіть отриманий корж на дві частини. Одну частину можна вирізати менше, ніж другу, так вийдуть більш виражені яруси.
7
Готовий крем. З'єднуємо масло, вершковий сир, цукор кондитерський і 1 чайну ложку ванілі. Збиваємо, поки суміш не стане кремовою і гладкою.
8
Додайте подрібнені горіхи і перемішати.
Змащуємо два яруси торта і ставимо готовий торт в холодильник.

Схожі рецепти