Двох'ярусний торт
(покроковий рецепт з фото)
Солодкість морквяного пирога буде відмінною родзинкою вашого столу і складе гідну конкуренцію вже приїлися "наполеону" і, наприклад, "медовику". Новий, оригінальний рецепт смачного десерту.
Двоярусні (двошарові) торти робляться в основному для великого застілля, для великих компаній. Цей морквяний тортик відмінно урізноманітнює ваш список десертів і зможе здивувати будь-якого гостя.
Читайте рецепт, як приготувати двох'ярусний торт, і приступайте до роботи. Час це блюдо займе, само собою, чимало, але результат виправдає це.
Приємного приготування!
- Яйце - 4 штуки
- Рослинна олія - 350 мілілітрів
- Білий цукор - 400 мілілітрів
- Екстракт ванілі - 2 чайних ложки
- Борошно - 400 мілілітрів
- Сода - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Мелена кориця - 2 чайних ложки
- Морква терта - 600 мілілітрів
- Волоський горіх - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 мілілітрів (розм'якшене)
- Вершковий сир - 250 грам
- Цукор кондитерський - 800 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Волоський горіх - 200 мілілітрів
1
Розігрійте духовку до 175 градусів. Візьміть форму для випічки, змастіть її і присипте злегка борошном.
2
У великій мисці збийте яйця, олія, цукор і 2 чайних ложки ванілі. В отриману суміш ввести просіяне борошно, соду, розпушувач, сіль і корицю.
3
Додати моркву і подрібнені горіхи. Всю суміш вилийте в підготовлену форму.
4
Випікайте близько 50 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою (працюйте в центр торта і діставайте, поки зубочістка не буде чистою).
5
Дістаньте, дайте постояти в формі ще хвилин 10, далі вийміть з форми і дайте повністю охолонути.
6
Розділіть отриманий корж на дві частини. Одну частину можна вирізати менше, ніж другу, так вийдуть більш виражені яруси.
7
Готовий крем. З'єднуємо масло, вершковий сир, цукор кондитерський і 1 чайну ложку ванілі. Збиваємо, поки суміш не стане кремовою і гладкою.
8
Додайте подрібнені горіхи і перемішати.
Змащуємо два яруси торта і ставимо готовий торт в холодильник.
Змащуємо два яруси торта і ставимо готовий торт в холодильник.