Рецепт Випічка без яєць фото

Випічка без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Ягоди, Смородина, Чорна смородина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Кекси

Для веганскої харчування можна підібрати смачну випічку без яєць і молока. Наприклад, смачні повітряні мафіни з ягодами. Готую їх в пост, використовуючи різні види ягід.

Сьогодні хочу поділитися рецептом, як приготувати випічку без яєць. Як не дивно, це можливо і навіть дуже смачно. У рецепті я використовую свіжу смородину, але можна також брати і заморожену. До того ж ви цілком можете скористатися абсолютно будь-якими ягодами, які у вас знайшлися на кухні. Відзначте: якщо ви використовуєте силіконові формочки, то їх змащувати не потрібно, кекси і так не пристане.

  • Смородина - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Насіння соняшникове - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Лимонна кислота - 1/3 чайних ложки
1
Смешайте смородину, воду, масло і цукор.
2
В окремій мисці з'єднайте борошно, соду і лимонну кислоту.
3
Потихеньку підмішувати борошно в рідину.
4
Готове тісто викладайте в формочки, змащені маслом.
5
Випікайте кекси 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.
6
Смачного!

Схожі рецепти